Mano Gargždai



Gargždiškiai įveikė RKL favoritus (video komentaras)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Gargždų SC“ nuotr. „Gargždų SC“ nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Tauragės „Bastilijos“ sporto komplekse iškilmingai atidarytas 11-tasis Natural Pharmaceuticals-Regionų krepšinio lygos (RKL) sezonas. Pirmose šventinėse rungtynėse gausaus būrio sirgalių akivaizdoje vietos komanda po itin atkaklios kovos nusileido A diviziono naujokams iš Gargždų.

 

Netikėtumas jau pirmose rungtynėse

Renginį atidarė Tauragės rajono savivaldybės narys Robertas Piečia bei lygos direktorius Aleksas Makulavičius. Palinkėję gražių ir azartiškų kovų, jie į krepšį įmetė simbolinius metimus, taip duodami startą ilgam sezonui.

Atidarymo rungtynėse praėjusio RKL B diviziono nugalėtojai „Gargždų SC“ krepšininkai pateikė staigmeną ir įveikė mačo favoritais laikytus Tauragės krepšinio klubo atstovus 76:74 (25:10, 15:23, 19:16, 17:25).

Praėjusio sezono sidabro medalininkai tragiškai pradėjo rungtynes ir pirmą ketvirtį pralaimėjo net 10:25. Visas rungtynes vijęsi varžovus, aikštės šeimininkai pačioje lemiamo ketvirčio pabaigoje visgi grąžino intrigą. Likus 1 minutei taiklus Pauliaus Žurnos tritaškis sumažino tauragiškių atsilikimą vos iki 2 taškų (70:72).

Paskutinės minutės nervų kare šaltakraujiškesni liko svečiai iš Gargždų. Realizavę svarbius baudos metimus jie sugebėjo išsaugoti pranašumą ir iškovoti istorinę pirmą pergalę A divizione.

„Gargždų SC“ į pergalę vedė Mantas Tomaševičius, į savo buvusios komandos krepšį įmetęs 25 taškus. Po 13 pelnė Valentas Tarolis ir Tadas Maželis.

Tauragės KK gretose pasižymėjo Liudas Radavičius (17 tšk.) ir Paulius Parachomikas (14 tšk.).

Šių rungtynių pertraukos metu už nuopelnus vystant krepšinį Tauragės mieste specialiu prizu buvo apdovanotas ilgametis krepšininkas ir treneris Ridas Jogėla. Tauragiškiui prizą įteikė RKL viceprezidentas Remigijus Daugėla.

 

Šokėjos pateko į avariją

Trečio pagal pajėgumą mūsų šalies čempionato startas pažymėtas ne tik puikiu krepšinio reginiu, bet ir nemalonia staigmena.

Renginio scenarijuje buvo numatytas Kauno „Žalgirio“ palaikymo šokėjų pasirodymas, tačiau pakeliui į Tauragę merginos pateko į rimtą avariją. Važiuojant nuo Kauno Kryžkalnio link, į jų automobilį dideliu greičiu rėžėsi kita mašina. Nuo smūgio šokėjų automobilis net kelis kartus apsisuko. Laimei nukentėjusiųjų pavyko išvengti.

„Merginos išties labai norėjo šokti RKL atidarymo rungtynėse ir labai apgailestauja, kad nepavyko. Buvo netgi mintis prašyti, kad kas nors nuvežtų. Tačiau kadangi teko ilgai laukti policijos, kuri, beje, išvis neatvažiavo, dalyvauti renginyje nepavyko. Tikimės, kad dar turėsime ne vieną progą papuošti RKL šventes", - sakė Žalgirio šokėjų komandos vadovė Diana Gandrimė.  

 

 

 

Varžybų akimirkos (daugiau nuotraukų rasite ČIA):

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 351 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,