Mano Gargždai



Pasaulio čempionato sidabras ir šalies vadovų sveikinimai – Gargždų „Rolinos“ šokėjams

Įvertinkite šį įrašą
(7 balsai)
Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė. Poros asmeninio archyvo nuotr. Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė. Poros asmeninio archyvo nuotr.

     Penktadienį Vankuveryje (Kanadoje) vykusiame jaunimo iki 21 metų standartinių šokių grupės pasaulio čempionate Gargždų sportinių šokių kolektyvo „Rolinos" šokėjai Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė pasipuošė sidabro medaliais.


     Čempionate varžėsi 24 geriausios pasaulio šokėjų poros. Pirmąją vietą laimėjo Madis Abelis ir Aleksandra Galkina iš Estijos, o bronzos medaliai atiteko kanadiečiams Winsonui Tamui ir Anastasijai Novikovai.

     Lietuvos šokėjus treniruoja Irina Berankienė.

     Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Gabrielę Siriūnaitę ir Vilių Jaką Tarptautinės sportinių šokių federacijos jaunimo iki 21 metų standartinių šokių grupės pasaulio čempionate Vankuveryje, Kanadoje, iškovojusius sidabro medalius.

     „Ši prizinė vieta yra garbingas laimėjimas, kurį pasiekti padėjo tvirtas charakteris ir puikus pasirengimas. Mes didžiuojamės, kad Jūsų nuostabi elegancija džiugina visų kontinentų sportinių šokių aistruolius", – rašoma Prezidentės sveikinime.

     Šalies vadovė sportininkams palinkėjo energijos ir atkaklumo žengiant į naujas pergales.

     Sportininkų porą pasveikino ir Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

     „Nuoširdžiai sveikinu Jus su puikia pergale. Džiaugiamės ir didžiuojamės kartu su visa Lietuva, kad mūsų jaunimas atkaklus, profesionalus ir užtikrintai einantis pasirinktu keliu. Linkiu, kad iškovota pergalė Jums būtų paskata šokti su dar didesniu užsidegimu, sėkmės jums ir ateities šokių aikštelėse", – savo sveikinime sako Vyriausybės vadovas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 329 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,