Mano Gargždai



Savivaldybės vadovai rūpinsis Klaipėdos rajono rinkodaros strategija

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

     Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų darbo savaitė (lapkričio 9-13 d.) nebus perkrauta darbų, įprastus susitikimus paįvairins keli renginiai.


     Meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 12 val. sveikins Gargždų miesto garbės pilietį kleboną kanauninką Joną Paulauską 65-mečio proga.

     Trečiadienį 13 val. jis pirmininkaus gamybiniam pasitarimui su Klaipėdos rajono savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigų vadovais. Pasitarime taip pat dalyvaus mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

     Ketvirtadienį 14.30 val. meras dalyvaus Šiūparių bendruomenės namų siuvyklos ir kirpyklos atidarymo šventiniame renginyje. Jame taip pat dalyvaus ir mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius.

 

     Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė ketvirtadienį 9 val. dalyvaus pasitarime su seniūnais, o penktadienį 10 val. dalyvaus darbo grupės posėdyje dėl Klaipėdos rajono rinkodaros ir komunikacijos strategijos rengimo.

 

     Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl J. Lankučio viešosios bibliotekos Kalotės filialo. Trečiadienį ji planuoja lankytis rajono mokyklose.

 

     Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį ir trečiadienį dalyvaus Druskininkuose vyksiančiame seminare, skirtame savivaldybių administracijų direktoriams.

     Ketvirtadienį 13.00 val. Savivaldybės salėje jis pirmininkaus pasitarimui dėl apleistų žemės plotų, o penktadienį 10 val. – darbo grupės posėdžiui dėl Klaipėdos rajono rinkodaros ir komunikacijos strategijos rengimo.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius antradienį 10 val. pirmininkaus komisijos posėdžiui dėl nekilnojamojo turto mokesčio lengvatų. Ketvirtadienį 9 val. dalyvaus pasitarime su seniūnais.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl J. Lankučio viešosios bibliotekos Kalotės filialo. 13 val. dalyvaus pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigų. 16 val. – VVG „Pajūrio kraštas" valdybos posėdyje.
     Trečiadienį 10 val. ji pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl Klaipėdos rajono miestų ir miestelių, gyvenviečių ir įstaigų jubiliejų minėjimo finansavimo tvarkos aprašo parengimo.

     Penktadienį 10 val. dalyvaus darbo grupės posėdyje dėl Klaipėdos rajono rinkodaros ir komunikacijos strategijos rengimo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 168 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,