Mano Gargždai



„Mida LT“ neįgaliuosius pradžiugino išskirtine švente (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Neįgaliesiems šventę dovanojo UAB „Mida LT“. A.Kundrotaitės nuotr. Neįgaliesiems šventę dovanojo UAB „Mida LT“. A.Kundrotaitės nuotr.

     Trečiadienio popietę į „Lijo" konferencijų salę sugūžėjo būrys sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Gargždų viltis" narių. Neįgaliesiems, jų tėveliams išskirtinę šventę dovanojo UAB „Mida LT".


     Renginio metu sausainių dekoravimo edukaciją vedė kulinarinė studija „Baker street". Vaikai, susėdę prie bendro šventiškai papuošto stalo, margino sausainius. Negailėdami glajaus, pabarstukų ir kitų puošybos elementų, visi džiaugėsi sukūrę spalvotus ir gražius kalėdinius skanėstus. Juos vėliau kiekvienas pakavo į maišelius, rašė savo norus ar laiškelius Kalėdų Seneliui.

     Kiek vėliau į šventinių linksmybių sūkurį visus nukėlė animatorių „Minimukų" komanda: vaikai žaidė žaidimus, džiaugėsi įmantriai išlankstytais balionais, mokėsi gaminti cukraus vatą. Daugelio veidus papuošė ne tik piešiniai, bet ir plačios šypsenos.

     Susirinkusiuosius pradžiugino ir UAB „Mida LT" atstovų dovanos: marškinėliai, skubiai pagamintos ir įrėmintos šventės dalyvių bendros nuotraukos.
     „Labai šiltas, jaukus renginys. Nepaprastai džiaugiamės, nes itin retai tokių švenčių būna. Jautėsi parodytas dėmesys, buvo nuostabu", – įspūdžiais dalinosi sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Gargždų viltis" vadovė Rekvita Bagdonienė.

     R. Bagdonienė labai dėkoja UAB „Mida LT" generaliniam direktoriui Gintautui Jonauskui ir reklamos projektų vadovei Jurgai Ostrauskienei už puikią suorganizuotą šventę ir už tai, kad savo įmonės švente pasidalino su „viltiečiais".


     Renginio akimirkos – Agotos Kundrotaitės nuotraukose:

1 komentaras

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 488 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,