Mano Gargždai



„Minijos“ progimnazijos mokytojai tobulinosi Danijoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų „Minijos" progimnazijos nuotr. Gargždų „Minijos" progimnazijos nuotr.

     Lapkričio mėnesio pabaigoje keturi Gargždų „Minijos" progimnazijos mokytojai: A.Lukauskienė, R.Anužienė, R.Anužis ir E.Kaupaitienė lankėsi tarptautiniame partnerių susirinkime ir konferencijoje, kuri vyko Nykoebing mieste, Danijoje.


     Renginyje dalyvavo mokytojai ir laisvalaikio centrų darbuotojai iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos, Danijos, Švedijos bei Suomijos. Konferencijoje buvo aptarti Erasmus+ ir Nord+ projektai ir mainų stovyklos. Dalyviai diskutavo apie tai, kaip būtų galima sumažinti išlaidas ir patobulinti mainų stovyklų programą.

     Susitikime aptartas ir būsimas South Baltic šalių projektas „Lets do it". Konferencijoje pristatyti Zealand universiteto atlikti tyrimo rezultatai – apie tai, kokį poveikį mainų stovyklos turi moksleivių mokymosi motyvacijai bei savęs teigiamam vertinimui. Mokytojai lankėsi naujai statomoje modernioje „Sofijos" mokykloje bei kultūros namuose-jaunimo erdvėje ir turėjo puikią progą pabendrauti su užsienio šalių mokytojais, aptarti, palyginti skirtingų šalių mokytojų darbo sąlygas bei mokymo programas, patobulinti anglų kalbos, bendravimo įgūdžius.

 

     Išvykos akimirkos – Gargždų „Minijos" progimnazijos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 159 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,