Mano Gargždai



„Svirplys“ konkurse „Dainuok, žiemužėle“ skynė laurus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Gruodžio 19–20 d. Šiaulių kultūros centre vyko XI Baltijos šalių vaikų ir jaunimo muzikos festivalis-konkursas „Dainuok, žiemužėle“.

 

Renginys tradiciškai vyksta kiekvienais metais. Jį organizuoja Šiaulių moksleivių namų vaikų muzikos studija „En-den-du“ (vadovės Stanislava Rusevičienė ir Laura Dudnikienė).

„Dainuok, žiemužėle“ sėkmingai puoselėja „gyvo“ dainavimo tradicijas, nes kiekvienais metais renginio dalyvių skaičius auga, plečiasi geografija. Daugiau nei 60 ansamblių ir 66 solistai šiais metais varžėsi dėl geriausiųjų vardo keturiose amžiaus grupėse. Per abi dvi dienas scenoje pasirodė per 550 jaunųjų atlikėjų iš visos Lietuvos ir Latvijos: Rygos, Daugpilio, Jelgavos.

Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ 2 ansambliai taip pat dalyvavo šiame konkurse. Ir vėl laurai – „Svirplio“ jaunesnieji nusileido tik ansambliui iš Rygos „Kebliši“ ir laimėjo antrąją vietą. O vyresnieji tapo pirmosios vietos ir piniginio prizo laimėtojais. Nuoširdūs sveikinimai šiam šauniam kolektyvui! Linkime sėkmingų, kūrybingų ateinančių metų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 85 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,