Mano Gargždai



„Hidrostatyba“ – Sporto centro taurės nugalėtoja

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Sekmadienį baigėsi Sporto centro taurės tinklinio turnyras, kuriame dalyvavo 5 komandos: „Hidrostatyba“, „Reimora“, „Geležinkelis“, „Grensena“ ir „Savi“.

 

Varžybos vyko vieno minuso sistema, kai laimėjusi komanda žengia toliau, pralaimėjusi – iškrenta iš tolimesnių varžybų.

Burtai lėmė, kad pirmajame etape susitiko „Savi“ su „Hidrostatyba“. Rezultatu 3:1 pergalę šventė ir pagal naują sistemą į finalą pateko „Hidrostatybos“ komanda. Kitose varžybose susitikokomandos „Geležinkelis“ ir „Reimora“. Po labai atkaklios kovos rezultatu 3:2 pergalę ir kelialapį į kitą etapą iškovojo „Reimoros“ tinklininkai. Kadangi turnyre dalyvavo 5 komandos, tai po burtų traukimo „Grensenos“ komanda iškart pateko į pusfinalį, kuriame jų laukė akistata su „Reimora“. Po trijų setų kovos rezultatu 3:0 savo pranašumą įrodė ir į finalą pateko „Reimora“, kurių varžovas finale – „Hidrostatybos“ komanda.

Finale susitiko vienas kito verti varžovai. Po ilgos ir sekinančios kovos rezultatu 3:2 Sporto centro taurę iškovojo „Hidrostatybos“ tinklininkai. Nugalėtojai buvo apdovanoti Sporto centro įsteigta taure ir medaliais, pralaimėjusieji – medaliais.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 166 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,