Mano Gargždai



„Trys mylimos“ vėl aidėjo nuo dainų ir šokių (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

     Šeštadienį Klaipėdos rajono gyventojai ir ne tik jie patraukė į restoraną „Trys mylimos", kur į prieššventinį koncertą visus pakvietė grupė „Klasiokai" ir draugai. Renginys ir vėl sulaukė anšlago – susirinko šimtai geros muzikos gerbėjų.

 

     Grupės „Klasiokai" vokalistė Laimutė Gegieckienė, organizavusi renginį, portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad po renginio sulaukė šūsnies žinučių, laiškų su padėkomis dėl puikaus renginio.

     „Vadinasi pavyko. Ir tikrai buvo smagu", – šypsojosi L.Gegieckienė.

     Ji pridūrė, kad renginio dalyviai ne tik linksminosi, bet ir prisidėjo prie kilnios akcijos „Įsupkime gerumą", kuria norima surinkti lėšų ir Gargžduose įrengti negalią turintiems žmonėms skirtas sūpynes. Atvykusieji į koncertą buvo nusiteikę geranoriškai – iš viso paaukota 412 eurų.
Vakarą daina apie Gargždus pradėjo ir visus nustebino Gargždų miesto bendruomenės nariai. Savo pasirodymais džiugino Birutė ir Dima, solistė Violeta, Dalius ir Rinaldas, Monika, taip pat Artūras (Maksas), Arūnas ir Vladas. Žinoma, ir grupė „Klasiokai" (Rima, Laimutė, Artūras, Bronius, Zigmas, Juozas ir vieno iš muzikantų sūnus Tadas, noriai koncertuojantis su grupe).

     Paklausta, kada laukti kito koncerto, L.Gegieckienė tvirtino, kad su publika atsisveikino iki Velykų.

     „Galbūt tokie renginiai taps gražia tradicija", – mąstė grupės „Klasiokai" vokalistė.

     L.Gegieckienė dėkoja renginio rėmėjams: portalui mano-gargzdai.lt, Alinai ir Romualdui Petkevičiams (UAB „Litimbera"), restoranui „Trys mylimos", fotografei Ritai Alminaitei, operatoriui Dariui Blažiūnui (GD TV, D.Blažiūno televizijos studija).

 

     Daugiau nuotraukų iš renginio netrukus rasite naujienų portalo feisbuko paskyroje.

 

     Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 471 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,