Mano Gargždai



Iš globos namų bendruomenės – šiltos dovanos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Našlaičiams, augantiems kūdikių bei globos namuose Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojai ir darbuotojai numezgė 31 porą vilnonių kojinių. Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotr. Našlaičiams, augantiems kūdikių bei globos namuose Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojai ir darbuotojai numezgė 31 porą vilnonių kojinių. Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotr.

     Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojai prieššventiniu laikotarpiu sulaukė ypač didelio visuomenės dėmesio: ir organizacijos, ir fiziniai asmenys sveikino senelius, dovanomis ir renginiais sukūrė šiltą šventinę nuotaiką.


     Parodytas gerumas įkvėpė senelius ir globos namų darbuotojus: aktyviai įsijungėme į akciją „Sušildykim vieni kitus". Jos tikslas – megzti kojines ir padovanoti jas našlaičiams, augantiems kūdikių bei globos namuose, suvienyti mažus ir didelius bendram gražiausių metų švenčių laukimui. Akcijos metu gyventojos Bronė Damanskienė, Birutė Maslauskienė, Birutė Požienė, Veronika Rudienė, Veronika Bozikienė ir darbuotojos Milda Kaveckienė, Dalia Čeliauskienė, Lina Druktenienė numezgė ir padovanojo vaikams, neturintiems nei mamyčių, nei senelių, 31 porą vilnonių kojinių.

     Mezgėjoms įteikti padėkos raštai ir dovanėlės.

     Džiugu, kad tokia veikla galėjome atsidėkoti už parodytą pagarbą ir rūpestį, ir pradžiuginti tuos, kuriems mūsų dovanos yra reikalingos.

 

     Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,