Mano Gargždai



A.Gridino labdaros fondas aplankė ir Gargždų ligoninės mažuosius pacientus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
A.Gridino labdaros fondo nuotr. A.Gridino labdaros fondo nuotr.

Aleksandro Gridino labdaros fondas, tęsdamas ilgametę kalėdinę paramos tradiciją, kiekvienų metų pabaigoje padeda sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Šįkart buvo lankomos daugiavaikės ir skurstančios šeimos visoje Lietuvoje – Vilniaus mieste ir Kretingos rajono apylinkėse, Gargždų ligoninės vaikų skyriaus ligoniai, Klaipėdos šeimos ir vaiko gerovės centro pagalbos moterims padalinys, Kauno senjorų bendrijos „Bočiai“ globojami vaikai.

 

Bendradarbiaujant su savivaldybėmis, iš viso buvo aplankytos 33 daugiavaikės šeimos, kurioms buvo skirtos 30-80 (priklausomai nuo vaikų skaičiaus) eurų vertės dovanėlės. 133 įvairaus amžiaus vaikučiai Vilniuje ir Kretingos rajone sulaukė kalėdinių dovanėlių, o jų šeimos gavo dar ir po didžiulę dėžę šventiniam stalui skirtų vaišių.

Taip pat buvo aplankyti 16 Klaipėdos rajono Gargždų ligoninės vaikų skyriaus ligoniukų bei 6 vaikučiai, šventes pasitikę su mamytėmis Klaipėdos šeimos ir vaiko gerovės centro pagalbos moterims padalinyje.

Jau kelintus metus fondas bendradarbiauja ir su Kauno senjorų bendrija „Bočiai“ – remia jų organizuojamus labdaros renginius, skirtus vaikams – jiems buvo skirtos net 105 kalėdinės dovanėlės, kurios išdalintos Kauno Samariečių dienos centro, Vilkijos vaikų lopšelio-darželio „Daigelis“ ir Pagynės globos namų vaikams.

Reikia pamatyti, kaip vaikų akys spindi iš džiaugsmo, o tėvai negaili šiltų padėkos žodžių ir akciją organizuojančiam A. Gridino labdaros fondui, ir visiems rėmėjams, kaip nuoširdžiai žmonės stengiasi atsilyginti šiltu žodžiu, o viena šeima netgi paruošė dovanų – jų pačių keptų kalėdinių sausainukų! Visi esame nusipelnę sulaukti Kalėdų stebuklų ir jie bus, jei tikėsime ir rūpinsimės vieni kitais.

Mums yra labai svarbu, kad sulaukiame paramos ir palaikymo – kalėdinės paramos akcijos draugų ir rėmėjų ratas, kurio dėka dovanų krepšys yra ir didesnis, ir įvairesnis, kasmet plečiasi. Dėkojame UAB „Cerera Foods“ už sausus pusryčius vaikams, UAB leidyklai „Jūsų Flintas“ – už knygutes ir žurnalus, UAB „Sanifinas“ – už žaisliukus, UAB „Green Papaya“ – už buitines ir kosmetines priemones šeimoms ir Klaipėdos baptistų bendruomenei – už vaišes kalėdiniam stalui.

 

A.Gridino labdaros fondo nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,