Mano Gargždai



„Sigitos grožio namai“ – naujas vardas Gargždų grožio pasaulyje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(14 balsai)
„Sigitos grožio namuose“, kuriuose bus siūloma gausi paslaugų įvairovė, klientų grožiu rūpinsis profesionalus kolektyvas. S.Ulvikienės nuotr. „Sigitos grožio namuose“, kuriuose bus siūloma gausi paslaugų įvairovė, klientų grožiu rūpinsis profesionalus kolektyvas. S.Ulvikienės nuotr.

Ko gero, vienas didžiausių moterų džiaugsmų – mėgavimasis grožio procedūromis ir paslaugomis. Vis drąsiau grožio salonų duris praveria ir vyrai. Tiek vienų, tiek kitų džiaugsmui, penktadienį, sausio 8-ąją, Gargžduose buvo atidaryti „Sigitos grožio namai“, kur profesionalių specialistų komanda siūlo gausią paslaugų įvairovę.

Vykusioje atidarymo šventėje buvo laukiami visi – susipažinti, pabendrauti ir pasidairyti po naują grožio erdvę.

 

Paslaugų kokybę užtikrins per darbuotojų gerovę

Skoningai ir jaukiai įrengtų grožio namų savininkė Sigita Černeckytė pasakojo, kad tokios įstaigos atidarymas buvo jos svajonė.

Visos aplinkybės susiklostė taip, kad reikėjo kažką daryti. Drąsiai ir nėriau į tai“, – kalbėjo S.Černeckytė.

Kosmetologe dirbanti moteris tvirtino, kad visada vadovaujasi pačios išsikelta kartele – jai svarbu, kad darbo vietoje būtų patogu, būtų naudojama geros kokybės įranga ir priemonės.

Sigitos grožio namų“ vadovė patikino, jog svarbiausias jos tikslas – kad darbuotojams būtų patogu dirbti.

Pirmiausia – darbuotojai. Kad jiems būtų suteiktos visos sąlygos. Juk nuo to priklausys ir darbo kokybė, ir tai, ar bus patenkinti klientai. Ir įrenginėjant saloną, viskas buvo derinama su darbuotojais“, – teigė S.Černeckytė.

 

Po vienu stogu – platus paslaugų spektras

Patogu tai, kad „Sigitos grožio namuose“ daugybė skirtingų paslaugų bus teikiama vienoje vietoje. Klientų grožį puoselės net 10 specialisčių: pati vadovė, kosmetologė Sigita, kosmetikė-vizažistė Oreta, 4 kirpėjos, dirbsiančios dviem pamainomis: Jolanta, Laura, Ingrida ir Sandra, 2 manikiūrininkės-pedikiūrininkės: Nijolė ir Rasa, masažuotoja-kineziterapeutė Marina, du kartus per mėnesį į saloną atvyks permanentinio makiažo meistrė iš Klaipėdos Viktorija (registracija vykdoma atskirai tel. 8 684 16711).

Išskirtinis „Sigitos grožio namų“ akcentas tas, kad čia ne tik bus galima nusipirkti įvairios kokybiškos kosmetikos, odos, plaukų priežiūros ir kitų priemonių, bet ir įsigyti vienetinių rankų darbo juvelyro Karolio Černeckio gaminamų papuošalų.

Be daugybės kitų paslaugų grožio namuose bus atliekama ir vis labiau populiarėjanti manualinė antakių mikropigmentacija – „mikroblading‘as“.

 

vidine-sigita

Sigita Černeckytė tvirtino visada svajojusi apie grožio namų atidarymą. S.Ulvikienės nuotr.

 

Lojaliems klientams – 50 proc. nuolaida

Atsidarymo proga visoms „Sigitos grožio namuose“ atliekamoms procedūroms ir paslaugoms sausio mėnesį bus taikoma 20 proc. nuolaida.

Beje, kita nuolaidų programa bus vykdoma visus šiuos metus – jau paruošti nuolaidų kuponai. Kiekvieno apsilankymo pas vieną meistrą metu jis pažymės kortelę. Surinkus keturias žymas, penktajam apsilankymui pas tą patį specialistą bus taikoma 50 proc. nuolaida.

Pasiteiravus, ar naujoje grožio įstaigoje kainos bus prieinamos, jos darbuotojos patikino, kad šios nesiskirs nuo kainų kituose Gargždų salonuose ar bus netgi žemesnės.

Tikrai žmonėms nereikėtų bijoti užeiti, nes salonas yra naujas, – pabrėžė specialistės. – Bus pateiktas bendras kainoraštis, kad klientams nekiltų klausimų“.

 

Surengs ekstremalių pokyčių konkursą

Įvairiomis akcijomis ir konkursais „Sigitos grožio namai“ klientus stebins nuolatos. Visai netrukus moterys bus pakviestos dalyvauti ekstremalių pokyčių konkurse, kuris bus organizuojamas salono feisbuko paskyroje.

Prieš Valentino dieną išrinksime dvi laimėtojas. Pretendentėms teks argumentuoti, kodėl būtent jos nusipelnė tokių pokyčių ir turi nugalėti. Lauksime dalyvaujant tų moterų, kurios tikrai to nori ir pasiryš ekstremaliems pokyčiams – pavyzdžiui, keisti plaukų spalvą, ilgį ir pan. Joms bus atliekami manikiūrai, pedikiūrai, masažai ir kitos grožio namuose siūlomos paslaugos“, – Gargžduose dar nerengtą konkursą pristatė S.Černeckytė.

Nebus pamiršti ir senjorai. Kiekvieno mėnesio paskutinis pirmadienis „Sigitos grožio namuose“ – senjorų diena. Pateikus pensininko pažymėjimą, bus taikomos specialios nuolaidos. Tereikia iš anksto užsiregistruoti pas norimą specialistę.

 

Sigitos grožio namus“ rasite Gargžduose, Klaipėdos g. 25-1. Tel. 8 670 36 066.

Darbo laikas: pirmadieniais-penktadieniais – nuo 9 iki 19 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 15 val. (susitarus individualiai, specialistės dirbs ir kitu laiku).

Daugiau naujienų rasite grožio namų feisbuko paskyroje ČIA.

 

„Sigitos grožio namai“ – Simos Ulvikienės nuotraukų galerijoje:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 513 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,