Mano Gargždai



Lankėsi Trakų rajono savivaldybės atstovai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nuotraukoje: iš kairės: Lentvario seniūnas Vytas Rukšėnas, Trakų rajono savivaldybės Ekonominės analizės, finansų ir biudžeto skyriaus vedėja Danė Rudelienė, Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, Trakų rajono savivaldybės Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos vyr.specialistas Jonas Kriaučiūnas, Trakų rajono savivaldybės Teisės, personalo administravimo ir viešųjų pirkimų skyriaus vedėjas Antanas Česlauskas, VšĮ „Gargždų švara" direktorius Rimantas Martinkus. Nuotraukoje: iš kairės: Lentvario seniūnas Vytas Rukšėnas, Trakų rajono savivaldybės Ekonominės analizės, finansų ir biudžeto skyriaus vedėja Danė Rudelienė, Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, Trakų rajono savivaldybės Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos vyr.specialistas Jonas Kriaučiūnas, Trakų rajono savivaldybės Teisės, personalo administravimo ir viešųjų pirkimų skyriaus vedėjas Antanas Česlauskas, VšĮ „Gargždų švara" direktorius Rimantas Martinkus.

Šį trečiadienį Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas kartu su VšĮ „Gargždų švara" direktoriumi Rimantu Martinkumi priėmė svečius iš Trakų rajono savivaldybės ir pristatė savo komunalinių atliekų tvarkymo patirtį.

 

     Susitikime dalyvavę Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys, Ekonominės analizės, finansų ir biudžeto skyriaus vedėja Danė Rudelienė, Teisės, personalo administravimo ir viešųjų pirkimų skyriaus vedėjas Antanas Česlauskas, Lentvario seniūnas Vytas Rukšėnas, Trakų rajono savivaldybės Aplinkosaugos ir viešosios tvarkos vyr. specialistas Jonas Kriaučiūnas domėjosi rinkliavos įvedimo klausimais. Kadangi Trakų rajono savivaldybėje taip pat didelis gyventojų judėjimas, daug žmonių iš sostinės turi pasistatę būstus, kuriuose gyvena tik sezoniškai, norima taip pat rinkliavos mokesčio dydį nustatyti pagal nekilnojamojo turto plotą, taip pat svarbūs ir konkurso sąlygų vežėjui parinkti klausimai. Kadangi mūsų savivaldybė jau praėjusi šiuos etapus, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir „Gargždų švaros" direktorius Rimantas Martinkus apibūdino teigiamas rinkliavos įvedimo puses ir supažindino su atliekų išvežimo organizavimo klausimais, taip pat įvardijo problemas dėl lengvatų taikymo ir kt.

     Svečiams iš Trakų rajono taip pat buvo aprodyta turima VšĮ „Gargždų švara" materialinė bazė.

     Pasidžiaugta abipusiai naudingu susitikimu, aptarti ir kiti abiems panašioms savivaldybėms svarbūs klausimai ir problemos, kurių, kaip visada, netrūksta metų pradžioje, planuojant savivaldybių biudžetus ir naujus darbus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 122 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,