Mano Gargždai



Jaunimas žinias demonstravo protmūšyje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

Sausio 22 d. Endriejavo kultūros namuose vyko „Protų mūšis“, kurį organizavo visuomeninė jaunimo organizacija ,,Sūkurys“, o viktorinos iniciatorė buvo Paula Voinoriūtė.

 

Į „Protų mūšį“ buvo kviečiamos visos rajono jaunimo organizacijos, bet pasirodė tik mūsų kaimynai iš Veiviržėnų – jaunimo klubas „Ekipa“ , kuriam atstovavo net dvi komandos. Kad žaidimas vyktų sklandžiai ir nebūtų nesusipratimų, viską akylai stebėjo kompetentinga komisija – Veiviržėnų kultūros centro direktorė Laura Netalimova ir Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyriaus meno vadovė-renginių organizatorė Jolanta Štabokaitė.

Linksmoji vakaro vedėja Paula paruošė labai linksmų ir rimtų klausimų, į kuriuos norint atsakyti, reikėjo gerai pasukti galvą. Iš penkių komandų pirmąją vietą užėmė „Šachmatai“, antrąją – „Patys sau faini“ ir trečiąją – „Celofanai“.

Jaunimas penktadienio vakarą praleido intelektualiai, sužinojo, kokie grybai patys brangiausi, kodėl saugomos sekvojos, kaip gedėjo savo naminių kačių senovės Egipto žmonės ir t.t. Nugalėtojai buvo apdovanoti dovanomis ir smagią pažintį toliau tęsė šokių aikštelėje.

 

Organizatorių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 117 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,