Mano Gargždai



Savaitgalį rajone šmirinėjo vagys

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

     Klaipėdos rajono policijos komisariate pasipylė gyventojų pranešimai apie vagystes. Ilgapirščiai švarino ir taupykles, ir sandėlius.

 

     Sausio 29 d., penktadienį, Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono policijos komisariate gautas V.V., gimusio 1959 metais, pareiškimas. Jis nurodė, kad ryte, nuvykęs į buvusias medžio apdirbimo dirbtuves Endriejave, pastebėjo, jog išlaužtos rytinėje pusėje esančios durys, iš voljero paleisti šunys. Taip pat aptiko, kad išpjautos viduje esančios sandėlio durys, pavogti jame buvę visi darbo įrankiai, kiti ne sandėlyje buvę įrankiai. Padaryta žala – 5100 eurų.
     Tą pačią dieną užregistruotas vyro, gimusio 1943 metais, pareiškimas apie tai, kad penktadienį, 13.30 val., atvykęs į grūdų sandėlį Endriejavo miestelyje, pastebėjo, jog, išlaužus duris, pavogta 30 metrų elektros kabelio. Žala – 200 eurų.
     Taip pat sausio 29-ąją rajono policijos komisariate gautas vyro, gimusio 1968 metais, pareiškimas apie tai, kad apie 12.30 val. Klaipėdos rajono Pyktiškės kaime pareiškėjas rado, jog iš teritorijos pavogta priekaba „Rodway". Nupjovus spynas, iš teritorijoje esančių garažų pavogtas suvirinimo aparatas „Parva", žoliapjovė „XSPW 57 MBS". Padaryta žalos už 1698 eurus.
     Sausio 31 d., sekmadienį, į policiją su pareiškimu kreipėsi dreverniškis A.Ž., gimęs 1975 metais. Jis nurodė, kad apie 9 val., grįžęs į savo namus Drevernoje, pastebėjo, jog, išlaužus rūsio duris, patekta į namo vidų ir pavogti taupyklėje buvę 70 eurų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 173 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,