Mano Gargždai



Priekulėje vyko komandinės stalo teniso varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Gražų vasario 7-osios rytą į Priekulės miestelį susirinko 9 Klaipėdos rajono stalo teniso komandos iš įvairių rajono kampelių.

 

Džiugu, kad stalo teniso varžyboms neabejingi ir mažesnių gyvenviečių stalo tenisininkai. Smilgynų kaimo bendruomenės stalo teniso komanda, kurios vadovė ir trenerė – Tarybos narė Rasa Petrauskienė, į varžybas atvyko dviem ekipažais. Jakų kaimo bendruomenės komanda, vadovaujama Kęstučio Dvariono, taip pat nepatingėjo atvykti į varžybas ir išbandyti savo jėgas  prieš kitus Klaipėdos rajono stalo tenisininkus.

Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius, kuriuose žaista rato sistema. Iš kiekvieno pagrupio į finalinį etapą pateko po dvi komandas. Pasibaigus pogrupio varžyboms, į finalinį ketvertuką pateko šios komandos: Gargždų SC, „Entuziastai“, „Fuksas“ ir  „Elnias“. Žaidžiant dvejeto sistema, būtini ne tik asmeniniai, bet ir dvejetų susitikimai, kurių metu prie stalo žaidžia keturi žaidėjai.

Finaliniame etape varžybos vyko rato sistema, po kurių paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai. Gargždų „Entuziastai“, atstovaujami Kęsto Šliauderio ir Stepono Uselio, užėmė garbingą ketvirtą vietą. Kiek geriau sekėsi „Elnio“ komandai, kuri užėmė trečią vietą. Šiai komandai atstovavo buvęs kandidatas į sporto meistrus Vytautas Sagaitis bei Antanas Vaitkus. Varžybų vicečempionų taurę iškovojo komanda „Fuksas“. Jai atstovavo Vakarų stalo teniso akademijos stalo teniso treneris Tomas Kojelis ir Klaipėdos rajono veteranų stalo teniso čempionas Alvydas Zumbrickas. Turnyro nugalėtoja tapo nė vieno pralaimėjimo nepatyrusi Gargždų SC komanda, kurios garbę gynė Feliksas Žemgulys ir Mindaugas Buda.

Artimiausios stalo teniso varžybos numatomos šių metų kovo mėnesį, kuriose bus kovojama dėl Klaipėdos rajono stalo teniso veteranų čempiono titulo ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Sigito Karbausko taurės.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 425 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,