Mano Gargždai



Endriejaviškė Paula Vainoriūtė pateko į Eurodebatų finalą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Paula Vainoriūtė. Dalyvių nuotr. Paula Vainoriūtė. Dalyvių nuotr.

Vasario 19 dieną Klaipėdoje finišavo Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje ir Jaunimo Europos komandos (JEK) narių įgyvendinamo projekto „Eurodebatai: viešojo kalbėjimo iššūkis“ renginių ciklas, kurio metu kalbas visoje Lietuvoje pristatė daugiau nei 100 dalyvių. Tarp jų – ir Klaipėdos rajono atstovė.

 

Paula Vainoriūtė iš Endriejavo tapo nugalėtoja Klaipėdos mieste ir kovo 4 d. vyks  į Vilnių atstovauti Klaipėdai ir rajonui.

P.Vainoriūtė Eurodebatuose susirungė su Guoda Zabielaite. 50 proc. rezultato lėmė žiūrovų balsai, merginas vertino ir komisija: istorijos mokytojas metodininkas Vaidas Pamparas, Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos ir mero sekretorius Modestas Vitkus, Klaipėdos „Europe Direct“ informacijos centro vadovė Dalia Urbutytė ir Klaipėdos universiteto Politikos mokslų katedros vedėjas doc. dr. Saulius Šiliauskas.

„Didžiuojamės, kad mažame Endriejavo miestelyje auga tokie aktyvūs, gabūs ir žingeidūs vaikai. Nuoširdus ačiū tėveliams ir mokyklai, kad sugeba išugdyti puikius mokinius. Drąsiai galiu teigti, kad tokie vaikai kaip Paula gimsta tik kartą per 50 metų ir labai pasisekė, kad visuomeninė jaunimo organizacija „Sūkurys“ turi tokią lyderę“, – džiaugėsi Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyriaus meno vadovė-renginių organizatorėJolanta Štabokaitė.

 

Dalyvių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 393 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,