Mano Gargždai



Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijoje praūžė šimtadienio šventė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Priekulės Ievos Simonaitytės VI laidos abiturientai su auklėtoja. Gintarės Jauraitės nuotr. Priekulės Ievos Simonaitytės VI laidos abiturientai su auklėtoja. Gintarės Jauraitės nuotr.

Sveiki atvykę į džiungles, abiturientai! Ne, ne į mokslo – į tas, tikrąsias – su beždžionių ūbavimais ir cikadų garsais, su pusnuogiais čiabuviais, pasitinkančiais atvykėlius grėsmingais būgno garsais, ir jų vadu, nuo kurio malonės priklauso tavo likimas. Baisu? Mums, 29 ketvirtokams – taip pat, tačiau būtent taip penktadienio vakarą Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos salėje prasidėjo šimtadienio šventė, kurią tradiciškai dovanoja trečiokai.

Nuo įspūdingų papuošimų iki priesaikos bei užduočių, skirtų išsiaiškinti individualius pranašumus, nuo pusatestačių įteikimo ir linkėjimų iki nuostabaus skonio torto – viskas, kas tą vakarą laukė, suteikė puikių emocijų ir paliko ilgalaikius prisiminimus. Buvo smagu, jauku ir gera, kad aidintis juokas užgožė kartais širdyje dilgtelintį liūdesį ir nerimą dėl artėjančių egzaminų bei didžiųjų pasirinkimų laikotarpio.

 

Šventės akimirkos – Gintarės Jauraitės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 122 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,