Mano Gargždai



Šventinį savaitgalį keliuose užfiksuota nemažai pažeidimų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos r. PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos r. PK nuotr.

Kovo 11 d. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai kartu su policijos rėmėjais, vykdydami prevencinę priemonę „Dėl nusikalstamų veikų ir viešosios tvarkos užtikrinimo“ Klaipėdos rajone, nustatė nemažai pažeidimų.

 

Išaiškinti du atvejai kai vienam automobilio vairuotojui nustatytas lengvas 1,24 promilių neblaivumo laipsnis, kitam vidutinis – 1,88 promilių neblaivumo laipsnis. Vienas vairuotojas išsisuko nuo administracinės atsakomybės, nes jam nustatytas 0,33 promilių blaivumo laipsnis.

Prevencinės priemonės metu sustabdytas vienas Klaipėdos rajono gyventojas, vairavęs transporto priemonę, neturėdamas teisės ją vairuoti, du vairuotojai vairavo transporto priemones jų neapdraudę transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, dar dviejų vairuotojų vairuojami automobiliai neturėjo valstybinės techninės apžiūros, o dar vieno sustabdyto vairuotojo pažymėjimo galiojimo laikas buvo pasibaigęs.

Visų užfiksuotų pažeidėjų atžvilgiu buvo pradėta administracinė teisena dėl administracinių teisės pažeidimų pagal LR ATPK.

Siekiant užtikrinti savo ir kitų eismo dalyvių saugumą, policijos pareigūnai ragina gatvėse ir keliuose elgtis atsakingai, nevairuoti transporto priemonės išgėrus ar apsvaigus nuo narkotinių bei psichotropinių medžiagų, nepažeidinėti kitų Kelių eismo taisyklių reikalavimų. Pareigūnai taip pat ragina vairuotojus jausti atsakomybę tiek už save, tiek už vežamus keleivius, tiek už kitus eismo dalyvius.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 446 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,