Mano Gargždai



Kolektyvo „Flick“ sąraše – dar vienas laimėjimas

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Šokių kolektyvo „Flick“ nuotr. Šokių kolektyvo „Flick“ nuotr.

Kovo 25 d. Vilkaviškio kultūros centre vyko V respublikinis šokio festivalis-konkursas „Pavasarinė šokių pynė“. Festivalyje dalyvavo 30 šokių kolektyvų iš Alytaus, Marijampolės, Kelmės, Vilkaviškio, Tauragės ir Klaipėdos rajono. Tarp dalyvių – ir Endriejavo miestelio šokių kolektyvas „Flick“.

 

Kolektyvai pristatė įvairių stilių ir žanrų šokius. Šiame festivalyje trys kolektyvai iš trisdešimties turėjo galimybę pelnyti šias nominacijas: „Stilingiausias kolektyvas“, „Spalvingiausias kolektyvas“ ir aukščiausias įvertinimas – „Techniškiausias kolektyvas“, kurį laimėjo šokių kolektyvas „Flick“ iš Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyriaus.

Tai – jau ne pirmas kolektyvo laimėjimas. Pernai Plungėje respublikiniame šokių festivalyje-konkurse kolektyvas laimėjo I vietą ir nominaciją iš daugiau nei 40 konkurentų kolektyvų, tačiau neturėjo galimybės pasidžiaugti laimėjimu, nes skubėjo grįžti namo į kitą renginį. Apie laimėjimą vadovė Jolanta Štabokaitė šokėjams pranešė vėlai vakare, kuomet apie pergalę sužinojo iš savo kolegės choreografės.

Šiuo metu kolektyvą sudaro 40 šokėjų. Šių metų birželio mėnesį „Flick“ švęs 5-erių metų gimtadienį, tad kviečiame sekti informaciją ir atvykti visus buvusius kolektyvo narius prisiminti praleistas dienas VKC Endriejavo skyriuje, judant šokio ritmu.

 

Šokių kolektyvo „Flick“ nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,