Mano Gargždai



Vandalų taikinys Gargžduose – politinė reklama

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Juodais dažais nuterliotas politinės reklamos plakatas Gargžduose. R.Petrauskienės nuotr. Juodais dažais nuterliotas politinės reklamos plakatas Gargžduose. R.Petrauskienės nuotr.

Šventiniu laikotarpiu Gargžduose buvo marginami ne tik velykiniai kiaušiniai. Juodais dažais nuterliotas Klaipėdos g. ir Kretingos Plento g. sankryžoje esantis politinės reklamos plakatas. Vandalizmo išpuolis buvo nukreiptas į reklamoje vaizduojamą Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos kandidatę į LR Seimą Rasą Petrauskienę.

 

„Juodais dažais aptaškytas mano stendas, skirtas rinkimų kampanijai į Lietuvos Respublikos Seimą, subjaurojant veidą juodais dažais. Norėtųsi tikėti, jog tai – tiesiog paprastas vandalizmo aktas. Kreipiausi į policiją ir tikiuosi, kad tai padarę vandalai ir galimi išpuolio užsakovai bus išaiškinti, nubausti“, – nemalonią situaciją komentavo kandidatė į Seimą Gargždų apygardoje Rasa Petrauskienė.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė naujienų portalui mano-gargzdai.lt sakė, kad plačiau šio įvykio kol kas komentuoti negali, nes pareiškimą policijai pateikusi kandidatė tikslina, kas yra šio plakato savininkas ir kokia yra padaryta žala.

Nuo to, anot R.Stasiulaitienės, priklausys, koks tyrimas bus pradėtas ir kokia – administracinė ar baudžiamoji – atsakomybė laukia plakato niokotojų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 611 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,