Mano Gargždai



„Žemaitijos taurės“ finaliniame etape iškovotos dvi prizinės vietos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Pirma iš dešinės – Živilė Stanevičiūtė, šuolio į aukštį rungtyje peršokusi 1,35 m ir užėmusi trečiąją vietą. I.Rimkuvienės nuotr. Pirma iš dešinės – Živilė Stanevičiūtė, šuolio į aukštį rungtyje peršokusi 1,35 m ir užėmusi trečiąją vietą. I.Rimkuvienės nuotr.

Balandžio 1 d. Klaipėdos lengvosios atletikos manieže vyko „Žemaitijos taurės 2016“ vaikų amžiaus grupės finalinio etapo varžybos.

 

Trečiasis etapas Gargždų sporto mokyklos lengvaatlečiams buvo sėkmingiausias – ant apdovanojimų pakylos lipo dvi Sporto mokyklos sportininkės.

Emilija Sausytė (treneris A.Pleskys) 60 m rungtyje pateko į finalinį bėgimą ir, pagerinusi savo visus 60 m bėgimo rezultatus, distanciją įveikė per 8,91 s. Emilija iškovojo antrąją vietą. Verta paminėti, kad 60 m bėgimo rungtyje dalyvavo 51 dalyvė. Tai kol kas populiariausia lengvosios atletikos rungtis vaikų amžiaus grupėje.

Kornelija Staponaitė (tren. L.Gruzdienė) taip pat rodo labai aukštus rezultatus 60 m distancijoje. Mergaitė ne vieną kartą varžėsi finaliniuose bėgimuose. Jos geriausias rezultatas – 9,10 s. Tikimasi, kad galbūt kitais metais jau džiaugsimės Korneliją matydami tarp prizininkių, nes mergaitė tik 2005 metų gimimo, ji dar turi 2 metus parodyti savo geriausią rezultatą, o gal net ir rekordą.

Kol bėgimo takeliuose varžėsi bėgikai, šuolio į aukštį sektoriuje prakaitą liejo Živilė Stanevičiūtė (tren. I. Rimkuvienė). Živilė užėmė trečiąją vietą. Jos rezultatas – 1,35 m. Ir sportininkė, ir trenerė labai džiaugėsi rezultatu, kadangi Endriejave net neturime tinkamų sąlygų (pritaikyto čiužinio) treniruotis šiai rungčiai. Bet turime didžiulį norą ir viltį. Vaikai pasiekimais rodo, kad kartais nereikia idealių sąlygų, o reikalingas noras, ryžtas ir darbas.

 

I.Rimkuvienės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 158 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,