Mano Gargždai



Lietuvos senjorų 60+ tinklinio čempionate – antra vieta

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Iš kairės į dešinę  stovi: Steponas Norvilas, Vilma Gečienė, Vytautas Ramanauskas, Eugenijus Kundrotas, Vytautas Mažeikis. Iš kairės į dešinę tupi: Algis Tilvikas, Julius Vyšniauskas. Sporto centro nuotr. Iš kairės į dešinę stovi: Steponas Norvilas, Vilma Gečienė, Vytautas Ramanauskas, Eugenijus Kundrotas, Vytautas Mažeikis. Iš kairės į dešinę tupi: Algis Tilvikas, Julius Vyšniauskas. Sporto centro nuotr.

Balandžio 9–10 dienomis Kaune vyko Lietuvos senjorų 60+ tinklinio čempionatas.

 

Turnyre dalyvavo 6 komandos, kurios buvo suskirstytos į du pogrupius. A pogrupyje rungtyniavo Kauno, Šiaulių ir Alytaus komandos, B pogrupyje – Vilniaus, Klaipėdos ir Gargždų. Pirmas vietas pogrupiuose užėmusios komandos žaidė dėl I vietos, antras vietas – dėl II. Trečios grupėje likusios komandos kovojo dėl III vietos.

Pirmąjį susitikimą gargždiškiai žaidė su Vilniaus komanda, kurią po atkaklios kovos nugalėjo rezultatu 2:1. Antrame grupės mače Gargždų SC senjorai rezultatu 2:0 įveikė Klaipėdos senjorų komandą ir su dviem pergalėmis iš tiek pat galimų grupėje užėmė pirmą vietą.

Kitame etape, varžybose dėl pirmos vietos, mūsiškiai susitiko su čempionato šeimininkais – Kauno senjorais. Deja, daug jėgų pareikalavusios finalinės varžybos Gargždų komandai klostėsi nesėkmingai. Pralaimėję abu setus šeimininkams mūsiškiai liko antri.

Pasak vieno iš komandos narių Eugenijaus Kundroto, žaidėjai liko labai patenkinti pasiektu rezultatu ir dėkoja Sporto centrui už suteiktą paramą, dalyvaujant Lietuvos senjorų 60+ tinklinio čempionate.

          

Sporto centro nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 152 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,