Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (balandžio 13–balandžio 28 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotrauka. Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotrauka.

Balandžio mėnesį toliau mėgausimės puikių filmų premjeromis.

 

Nuotaikingas ir kartais pavojingas ančių gyvenimas animacinėje juostoje „Kria-Kria-Keriai“ ir toliau kvies vaikus į kiną. Nuo balandžio 15 d. šio filmo seansai bus rodomi 2D formatu.

Nuo balandžio 15 d. į kino ekranus sugrįžta mažo berniuko Mauglio istorija juostoje „DŽIUNGLIŲ KNYGA“. „Karibų jūros piratų“ kūrėjai ir filmo „Geležinis žmogus“ režisierius Jonas Favreau pristato įspūdingiausią metų kino nuotykį, kuris žiūrovus supažindins su paslaptingu džiunglių pasauliu ir mažu berniuku, kuriam laukinė gamta tapo namais, o plėšrūs žvėrys – geriausiais draugais. Mauglio nuotykiai 3D ekrane sužibės dar ryškesnėmis spalvomis.

Šio filmo seansų balandžio 16, 21 ir 28 d. nebus dėl tuo metu vyksiančių audiovizualinio meno festivalio „Spektras“ renginių.

„BOSĖ“ – naujas garsios komikės Melisos McCarthy benefisas. Komedijomis „Šnipė“, „Vienas šūvis. Dvi kulkos“, „Sunokusios pamergės“ išgarsėjusi aktorė šįsyk įsijautė į kietos verslininkės vaidmenį. Ir visiškai nesvarbu, kad jos naujieji darbuotojai – vaikai. Verslo kare leidžiamos visos priemonės. Smagi komedija nuo balandžio 15 d. 20.00 val. vakarais. (balandžio 16 d. seanso nebus)

Balandžio 22 d. 20.00 val. „Minijos“ kino ekrane dar viena premjera – „MEDŽIOTOJAS IR LEDO KARALIENĖ“. Fantastinis nuotykių filmas nukels į laikus, kada garsioji pasakos herojė Snieguolė dar nebuvo gimusi.

Ledo karalienės Frėjos vadovaujama kariauna patraukia jos sesers karalienės Ravenos rūmų link, keršyti už kadaise pražudytą savo dukterį. Negalėdami sušildyti ledinės Frėjos širdies, du geriausi jos armijos Medžiotojai – Erikas ir Sara – turi surasti būdą, kaip išvengti seserų karalienių mūšio, kuris gali sunaikinti visą karalystę.

Gausus žinomų aktorių būrys (Charlize Theron, Chris Hemswort, Sam Claflin, Emily Blunt, Jessica Chastain ir kt.) žada tikrai įspūdingą pasakos apie Snieguolę priešistorę.

 

Nepamirškite apsilankyti internetinėje svetainėje www.gargzdukinas.lt, kur rasite kino aktualijas ir galėsite įsigyti bilietus į kino seansus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 215 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,