Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kviečia dalyvauti „Vilties bėgime“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr. Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Kasmet grįžtantys paukščiai, o su jais vėl žaliuoti pradėjęs pavasaris budina viltį gyventi. Deja, išgirdus diagnozę – vėžys, ne tik nusvyra rankos, bet dažną apleidžia jėgos pasveikti. Nebūkime abejingi, padėkime vieni kitiems, jau daug kartų įsitikinome, kad mūsų stiprybė – vienybėje.

 

Klaipėdos valstybinės kolegijos Socialinių mokslų fakulteto Turizmo ir rekreacijos katedros lektorės Daiva Palubinskaitė ir Birutė Petraitienė šypsosi: Klaipėdos krašto žmonės vieningi, nes jie turi jau aštuonerius metus besitęsiantį Br. Benedikto Jurčio OFM sumanytą tradicinį renginį – bėgimą.

„Onkologiniams ligoniams būtinas visų mūsų dėmesys ir palaikymas”, – taip kalba būsimieji Sporto ir kultūros renginių vadybininkai, kartu su dėstytojomis savanoriaujantys šiame renginyje, aktyviai ragindami visus klaipėdiečius ir miesto svečius dalyvauti „Vilties bėgime – 2016”.

Br. Benediktas Jurčys, kviesdamas atversti naują „Vilties bėgimo“ istorijos puslapį, teigia, kad „Vilties bėgimo“ šventė kasmet vis spalvingesnė, sulaukianti dalyvių ne tik iš Lietuvos. Šiemet unikali galimybė – pusės maratono (21 km 98 m) trasa.

Taigi, nešdami viltį, susitikime prie starto linijos 2016 m. gegužės 15 dieną.

Registruokitės ČIA.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,