Mano Gargždai



Kviečia dalyvauti „Vilties bėgime“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr. Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Kasmet grįžtantys paukščiai, o su jais vėl žaliuoti pradėjęs pavasaris budina viltį gyventi. Deja, išgirdus diagnozę – vėžys, ne tik nusvyra rankos, bet dažną apleidžia jėgos pasveikti. Nebūkime abejingi, padėkime vieni kitiems, jau daug kartų įsitikinome, kad mūsų stiprybė – vienybėje.

 

Klaipėdos valstybinės kolegijos Socialinių mokslų fakulteto Turizmo ir rekreacijos katedros lektorės Daiva Palubinskaitė ir Birutė Petraitienė šypsosi: Klaipėdos krašto žmonės vieningi, nes jie turi jau aštuonerius metus besitęsiantį Br. Benedikto Jurčio OFM sumanytą tradicinį renginį – bėgimą.

„Onkologiniams ligoniams būtinas visų mūsų dėmesys ir palaikymas”, – taip kalba būsimieji Sporto ir kultūros renginių vadybininkai, kartu su dėstytojomis savanoriaujantys šiame renginyje, aktyviai ragindami visus klaipėdiečius ir miesto svečius dalyvauti „Vilties bėgime – 2016”.

Br. Benediktas Jurčys, kviesdamas atversti naują „Vilties bėgimo“ istorijos puslapį, teigia, kad „Vilties bėgimo“ šventė kasmet vis spalvingesnė, sulaukianti dalyvių ne tik iš Lietuvos. Šiemet unikali galimybė – pusės maratono (21 km 98 m) trasa.

Taigi, nešdami viltį, susitikime prie starto linijos 2016 m. gegužės 15 dieną.

Registruokitės ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 239 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,