Mano Gargždai



LFF II lygos pirmenybėse startavo pergalingai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komandos archyvo nuotr. Komandos archyvo nuotr.

Šeštadienį „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ sėkmingai startavo LFF II lygos pirmenybėse: rezultatu 3:0 įveikė Plungės „Babrungas“ komandą.

 

Jau pirmoje atakoje baudos aikštelėje buvo pargriautas S.Jurkus, o nuo 11 m. atžymos tiksliai smūgiavo G.Ratkus (1:0). Netrukus pavojus kilo ir prie savų vartų, tačiau svečiai buvo netikslūs. Aktyviai rungtynes pradėję gargždiškiai ir toliau kūrė vienus po kito pavojingus momentus: tiek V.Norvilas, tiek R.Malakauskas buvo arti tikslo, o 16 minutę po T.Tamošausko puikaus perdavimo S.Jurkus persvarą padvigubino (2:0). Kėliniui įpusėjus, O.Abramavičiaus tolimą smūgį atrėmė svečių vartininkas, po kurio kamuolys dar kliudė virpstą, tačiau atšoko į aikštę. Kėliniui besibaigiant greitoje kontratakoje R.Malakauskas aplenkė gynėjus ir apžaidęs vartininką trečią kartą pasiuntė kamuolį į vartų tinklą (3:0). Antrajame kėlinyje sulėtėjo rungtynių tempas, abi komandos nedemonstravo didelio noro. Arti įvarčių buvo po keitimų pasirodę S.Alsys ir A.Lenkšas, tačiau puikiai žaidęs vartininkas vartus apsaugojo.

Ateinantį savaitgalį gargždiškių laukia išvyka į Naująją Akmenę.

Įvarčiai: 2 min. G.Ratkus (11m.), 16 min. S.Jurkus, 45 min. R.Malakauskas.

Sudėtis: M.Draukšas, G.Ratkus, E.Bračkus, E.Karpavičius (56‘ S.Alsys), A.Montrimas, T.Tamošauskas, M.Jonelys (45‘ M.Vijeikis), V.Norvilas (45‘ A.Lenkšas), S.Jurkus, R.Malauskas (65‘ S.Vyšniauskas), O.Abramavičius (65‘ T.Vištartas) Atsargoje liko: M.Žemaitaitis ir M.Šiaulytis.

 

Įvarčių vaizdo įrašą žiūrėkite ČIA.

(www.klff.lt)

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 63 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,