Mano Gargždai



Pirmojoje sezono išvykoje patirtas pralaimėjimas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi „Gargždų pramogos – Ąžuolas“ nuotr. Asociatyvi „Gargždų pramogos – Ąžuolas“ nuotr.

Į Naująją Akmenę komanda „Gargždų pramogos – Ąžuolas“ išvyko be kelių svarbių žaidėjų: O.Abramačiaus, V.Norvilo, A.Lenkšo, S.Alsio ir pagrindinio vartininko M.Draukšo.

 

Rungtynių pradžia nieko blogo nežadėjo – jau 5 min. M.Žemaitaitis galėjo komandą išvesti į priekį, tačiau vartininkas smūgį atrėmė. Šeimininkai į priekį įsiveržė 11 min., kai stipriu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų kamuolys nuo skersinio nusileido už vartų linijos. 16 min. rungtynių teisėjas skyrė daug diskusijų sukėlusį 11 m baudinį ir rezultatas tapo 2:0. Įpusėjus kėliniui, iniciatyvą į savo rankas užtikrintai perėmė gargždiškiai – stipriai iš toli vartininko budrumą patikrino M.Šiaulytis, galva truputį virš vartų smūgiavo G.Ratkus. Galiausiai 41 min. baudos aikštelėje pargriautas M.Šiaulytis, o 11 m baudiniu rezultatą sušvelnino G.Ratkus (2:1).

Po pertraukos ir toliau iniciatyva priklausė gargždiškiams, kurie nuolat kontroliavo kamuolį, tačiau itin sutankintos ir drausmingos šeimininkų gynybos įveikti nepavyko. Arčiausiai tikslo buvo aktyviai rungtyniavęs M.Šiaulytis, tačiau iš 13-14 m smūgiavo tiesiai į vartininką. Rungtynėms artėjant link pabaigos, šeimininkai po standartinės padėties smūgiu galva nuginklavo V.Mickaus ginamus vartus (3:1) ir įtvirtino „Akmenės cemento“ pergalę.

„Kol apsipratome su neįprasta ir klampia aikšte, jau buvome praleidę du įvarčius. Kad ir pralaimėjome, komandai neturiu jokių priekaištų. Vyrai kovojo iš paskutiniųjų, atidavė daug jėgų, tačiau futbolo dievai šypsojosi šeimininkams. Varžovai labai drausmingai gynėsi visą antrą kėlinį. Revanšo sieksime Gargžduose“, – po rungtynių sakė vyriausiasis treneris T.Tamošauskas.

 

Iš protokolo:

FK „Akmenės cementas“ 3:1(2:1) „Gargždų pramogos – Ąžuolas“

„Gargždų pramogos – Ąžuolas“ sudėtis: V.Mickus, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, E.Karpavičius (74‘ J.Jančiauskas), T.Tamošauskas, M.Jonelys (45‘ M.Vijeikis), M.Šiaulytis (77‘ T.Vištartas), R.Malakauskas (80‘ S.Vyšniauskas), S.Jurkus, M.Žemaitaitis. Atsargoje liko A.Kukšta.

Įvarčius pelnė: 11 min. D.Morkis (1:0), 16 min. K.Januitis (11 m) (2:0), 42 min. G.Ratkus (11 m) (2:1), 82 min. V.Rubel (3:1).

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 552 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,