Mano Gargždai



Šįvakar „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ susirungs su Radviliškio „Lokomotyvu“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr. „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr.

    „Gargždų pramogos-Ąžuolas" šįvakar kviečia į 2016 m. LFF taurės II etapo rungtynes su Radviliškio „Lokomotyvo" komanda.

 

    Pernai penkis etapus įveikę ir tarp TOP-16 Lietuvos komandų patekę gargždiškiai šiemet žygį dėl taurės pradeda nuo II etapo. Burtai lėmė LFF I lygoje rungtyniaujančią Radviliškio „Lokomotyvo" komandą.
    Apie šiandienos LFF taurės rungtynes su komanda „Lokomotyvas" kalbėjomės su žaidžiančiu komandos treneriu Tomu Tamošausku.

 

    Kaip žaidėjai, treneriai ir vadovai įvertino burtus?
    Mano manymu, burtai yra dviprasmiškas dalykas. Privalumas tas, kad žaisime Gargžduose, kur savi žiūrovai, ir turėsime palaikymą. Trūkumas – kad burtai lėmė gana stiprią, daug patyrusių ir perspektyvių žaidėjų turinčią I lygos komandą, kuri sugeba atimti taškus iš I lygos lyderių.

 

    Praėjusiais metais komanda taurės varžybose viršijo lūkesčius ir pateko tarp 16 stipriausių Lietuvos komandų. Kokie tikslai keliami šiemet?
    Praėjusiais metais burtai klostėsi gana įdomiai ir per visus penkis etapus, kuriuos įveikėme, neteko susitikti su I lygos komandomis. Tad komanda nekantriai laukia rungtynių, kad įsitikintų, koks yra lygių skirtumas tarp I ir II lygos.
    Tikslai – kiekvienose rungtynėse atiduoti visas jėgas ir parodyti komandinę dvasią. Jei tai išpildysime kiekvienose varžybose, ateis ir pergalės. Šiandienos rungtynėse – patekimas į kitą etapą.

 

    Kokios nuotaikos komandoje? Ar ji pasiruošusi rungtynėms?
    Nuotaikos komandoje tikrai geros, nes pavyko išlaikyti praeitų metų draugišką ir kovingą kolektyvą. Taigi net neabejoju, kad komanda šį vakarą parodys charakterį ir pateks į kitą LFF taurės etapą.

 

    Trečiadienio vakarą kviečiame futbolui neabejingus aistruolius į stadioną!

gargzdu-pramogos-pl

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 163 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,