Mano Gargždai



Laisvalaikio centre praūžė festivalis „Gyvai-2016“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Festivalyje dalyvavusios grupės demonstravo savo meistriškumą. S.Ulvikienės nuotr. Festivalyje dalyvavusios grupės demonstravo savo meistriškumą. S.Ulvikienės nuotr.

    Gegužės 18 d. (trečiadienį) Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centre vyko penktasis Žemaitijos regiono vaikų ir jaunimo muzikos grupių festivalis „Gyvai-2016". Į renginį atvyko muzikos grupės iš Šiaulių, Klaipėdos, Šilutės, Šilalės. Gargždams atstovavo „Kranto" pagrindinės mokyklos grupė „Pusė takto" (vadovas Ringaudas Stoškus) bei Vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro grupė „Nevalyk lentos" (vadovas Ringaudas Stoškus).

 

    Suvažiavusių muzikos grupių meistriškumą vertino komisija. Ji išrinko perspektyviausią grupę –  „Džafa" iš Klaipėdos. Jai atiteko pagrindinis rėmėjų prizas – įsirašyti savo kūrybą garso įrašų studijoje „Studijofonas" uostamiestyje.
    Atskirų muzikantų ir vokalistų gebėjimai buvo vertinami nominacijomis: „Geriausias klavišininkas" – Laurynas Stalmokas iš grupės „Nevalyk lentos", „Kitokiausias instrumentalistas" – Rugilė Žilevičiūtė iš grupės „Nevalyk lentos", „Geriausias gitaristas" – Pijus Oras iš grupės „Random", „Geriausias boso gitaristas" – Tadas Čeliauskas iš grupės „Džafa", „Geriausias būgnininkas" – Rokas Taurinskas iš grupės „Džafa", „Geriausias vokalistas" – Emilija Bučinskaitė iš grupės „Nevalyk lentos".
    Renginio rėmėjai: VšĮ „Studijofonas", UAB „Eurobiuras", parduotuvė „Vasara", UAB „Muzikos faktorius". Informacinis rėmėjas – naujienų portalas „Mano Gargždai".

 

    Festivalio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 700 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,