Mano Gargždai



Gargžduose prekiavo naminuke ir kontrabandinėmis cigaretėmis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

    Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai buvo gavę iš vietos gyventojų informacijos apie tai, kad Klaipėdos rajone, Gargždų mieste, vienas gyventojas prekiauja namine degtine ir kontrabandinėmis cigaretėmis.

 

    Gegužės 27 dieną Klaipėdos aps. VPK Klaipėdos r. PK VPS PP pareigūnai, nuvykę į nurodytą vietą, kieme sutiko sodybos šeimininkę. Pastaroji noriai pareigūnams aprodė visas gyvenamąsias patalpas. Kruopščiai jas apžiūrėjus, buvo rasta 15,5 litrų skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. (neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).
    Be to, buvo rasti 1710 pakelių cigarečių, iš kurių – 730 pakelių cigerečių „FEST", 500 pakelių cigarečių „Fest 7", 460 pakelių cigerčių „NZ Gold", 10 pakelių cigarečių „Bond Red" ir 10 pakelių cigarečių „Winston Blue" su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.
    Dėl rastų kontrabandinių cigarečių buvo pradėta administracinė teisena pagal LR ATPK 163(2) str. 4 d. (akcizais apmokestinamų prekių (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją) įsigijimas, laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką, prekyba tokiomis prekėmis be banderolių ar kitų specialių ženklų arba su seno pavyzdžio banderolėmis, kai neteisėtai įsigytų, laikomų, gabenamų, naudotų ar realizuotų prekių vertė viršija penkiasdešimt minimalių gyvenimo lygių (MGL).

 

20160601c

    Gargžduose, gyventojų namuose, aptikti radiniai. Klaipėdos AVPK Klaipėdos r. PK nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 370 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,