Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėse – komitetų posėdžiai ir pasitarimai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šią savaitę, birželio 20-23 dienomis, Savivaldybės vadovai dalyvaus Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos komitetų posėdžiuose, taip pat įvairiuose pasitarimuose. Iki birželio 23 d. atostogaus meras Vaclovas Dačkauskas.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė birželio 17-23 d.  pavaduoja Klaipėdos rajono savivaldybės merą.

Pirmadienį  14 val. ji dalyvavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdyje.

Antradienį 10 val.  dalyvaus pasitarime su UAB „Žemkasa“ dėl vykdomų darbų.

Trečiadienį 9 val. vicemerė dalyvaus pasitarime dėl ES fondo lėšų skyrimo socialinės infrastruktūros ir neformaliojo ugdymo priemonėms.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 10 val. dalyvavo susitikime su Lapių pagrindinės mokyklos direktore V. Lukauskiene.

Antradienį 9 val. ji pirmininkaus pasitarimui dėl kompleksinės pagalbos šeimai, o trečiadienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl ES fondo lėšų skyrimo socialinės infrastruktūros ir neformaliojo ugdymo priemonėms.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. susitiko su Lapių pagrindinės mokyklos direktore V. Lukauskiene.

Antradienį 11 val. jis planuoja dalyvauja „Rimi“ parduotuvės atidaryme Slengių kaime, o trečiadienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui dėl ES fondo lėšų skyrimo socialinės infrastruktūros ir neformaliojo ugdymo priemonėms.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį  8.30 val. pirmininkavo Civilinės saugos komisijos posėdžiui, o 14 val. – Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 9 val. jis pirmininkaus civilinės saugos pratyboms Karklėje, 10 val. – pasitarimui su UAB „Žemkasa“ dėl vykdomų darbų.

Trečiadienį 9 val. Č.Banevičius dalyvaus pasitarime dėl socialinės infrastruktūros ir neformaliojo ugdymo tvarkymo naudojant ES fondo lėšas.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį  13 val. pirmininkavo Smulkaus ir vidutinio verslo rėmimo komisijos posėdžiui.

Trečiadienį 9 val. ji pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdžiui, o 9.30 val. dalyvaus pasitarime dėl socialinės infrastruktūros ir neformaliojo ugdymo tvarkymo naudojant ES fondo lėšas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 362 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,