Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (birželio 17–liepos 7 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

    Kiekvieną dieną nuo šiol dirbantis Gargždų kino teatras „Minija" toliau džiugins filmų mėgėjus.

 

    Nuo birželio 17-osios kino teatre rodomas animacinis filmas „Račetas ir Klankas". Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Tai linksmas ir įtraukiantis animacinis filmukas vaikams ir ne tik. Iki birželio 23 d. animacinį filmą Gargžduose galima pamatyti 3D formatu, birželio 24–30 d. – 2D formatu.
    Iki liepos 7 d. „Minijoje" karaliaus lietuvių kūrėjų komedija „O, ne! O, taip!". Filmo centre – penkių labai skirtingų porų santykiai. Naujoje santykių komedijoje „O, ne! O, taip!" – visi meilės atspalviai: nuo absurdiškų iki komiškų, nuo pikantiškų iki jaudinančių.
    Liepos 1-ąją laukia dvi premjeros. Žiūrovai galės išvysti nuotykių filmą „DGM: Didysis Gerulis Milžinas", kurį režisavo S. Spielbergas.
    Taip pat bus pradėtas rodyti mokslinės fantastikos filmas „Nepriklausomybės diena: atgimimas", pasakojantis apie dar vieną Žemės susidūrimą su grėsme iš kosmoso.
    Abiejų premjerų formatas – 3D.

 

    Primename, kad nuo gegužės 1 d. kino teatras „Minija" dirba kasdien, tad norimą filmą galima pamatyti ir pirmadieniais bei antradieniais.
    Bilietų kainos: 3 Eur – suaugusiesiems, 2 Eur – vaikams iki 12 m., neįgaliesiems, senjorams.
    Į 3D seansus: 4 Eur – suaugusiesiems, 3 Eur – vaikams iki 12 m., neįgaliesiems, senjorams.

 

kinoteatro

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 359 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,