Mano Gargždai



Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla kviečia atsakingai rinktis profesiją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Atslūgus egzaminų karštinei, jaunuoliams tampa aktualus studijų pasirinkimo ir tolimesnės veiklos klausimas. Iškyla profesinio pažinimo siekis, giliau susimąstoma apie asmeninius sugebėjimus, polinkius, interesus, svajones, pašaukimą. Ir tai yra esminiai jauno žmogaus apsisprendimą lemiantys veiksniai, turintys didelės įtakos jo profesiniam pasirengimui, norui būti pilnaverčiu veiklos pasaulyje ir siekti profesinių aukštumų.

 

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla, pelniusi įvertinimą kaip geriausiai išmokanti profesinio rengimo mokykla Vakarų Lietuvoje (2015 m. žurnalo „Reitingai“ duomenys), siūlo pasirinkti visą spektrą darbo rinkoje paklausių ir perspektyvių specialybių. Mokyklos direktoriaus Valentino Radavičiaus teigimu, profesinis parengimas tampa svarbiu ir vertinamu. Darbdaviai vertina specialistus turinčius profesinės mokyklos išsilavinimą, įgijusius profesijai reikalingus įgūdžius bei kompetencijas. Jų atsiliepimai apie mokyklos auklėtinių pasiekimus yra teigiami, o tai yra svarbus laimėjimas, nes moksleiviai geba pritaikyti teorines ir praktines žinias darbe, gerai atlieka darbines užduotis ir pateisina darbdavių lūkesčius.

Tiek merginos, tiek vaikinai, įgiję pagrindinį bei vidurinį išsilavinimą, mokykloje atras norimą specialybę, nes rinktis yra iš ko. Jaunuoliams siūlomos paslaugų sektoriuje patrauklios – vizualinės reklamos gamintojo, kirpėjo ar higieninės kosmetikos kosmetiko, su verslu susijusios – smulkaus verslo paslaugų teikėjo bei smulkiojo verslo organizatoriaus, „Java“ programuotojo, kompiuterio ir organizacinės technikos operatoriaus, apeigų ir švenčių organizatoriaus specialybės. 2015 m. Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla Europos Sąjungos lėšomis įsteigė modernų, aukštos klasės Variklinių transporto priemonių sektorinio praktinio mokymo centrą, aprūpintą moderniausia ir pažangiausia automobilių diagnostikos ir remonto įranga. Automobilių mechaniko, automobilių elektromechaniko, automobilių kėbulų remontininko, suvirintojo specialybių moksleiviams centras gali pasiūlyti puikias praktikos galimybes.

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla patraukli ne tik tuo, kad čia sudarytos visos sąlygos geram mokymui ir mokymuisi, bet ir tuo, kad mokyklos bendruomenės nariai gali pasigirti profesiniais laimėjimais tarptautiniuose ir respublikiniuose meistriškumo konkursuose, kūrybiniuose projektiniuose darbuose, parodose, čempionatuose. Mokiniai ir mokytojai turi galimybę savo profesines žinias ir įgūdžius tobulinti stažuotėse Lietuvoje ir užsienyje. Pagal savo pomėgius moksleiviai gali rinktis ir dalyvauti mokyklos užklasinėje veikloje – sportuoti, vaidinti, kurti, dainuoti bei kitaip įdomiai ir turiningai leisti savo laisvą laiką.

Mokslas mokykloje yra nemokamas. Pažangūs mokiniai kas mėnesį gauna stipendiją. Mokyklos mokiniai pagal poreikius aprūpinami gyvenamąja vieta bendrabutyje.

 Priėmimas į Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklą jau prasidėjo. Tad nedelsk! Visa informacija apie priėmimą skelbiama internetinėje svetainėje www.klpvm.lt

Prisijunk prie mūsų, nes ateitį kuriame čia ir dabar!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 181 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,