Mano Gargždai



Raiteliai varžėsi Joninių taurės konkūruose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Karštą penktadienio popietę Šiūpariuose įvyko Joninių taurės konkūrų varžybos. Jose žiūrovai turėjo galimybę išvysti virš 80 raitelių. Organizatoriai – jojimo sporto klubas „Žemaičiai“ – džiaugiasi, kad viskas vyko sklandžiai.

 

 Konkūre, kuriame varžėsi debiutantai žirgai ir raiteliai, trečia vieta atiteko Rusnei Mauricaitei su žirgu Bagetu, antros vietos taurė iškeliavo į Rietavą – ją pelnė Austėja Žadeikytė su žemaituku Kvadratu. Pirmąją vietą iškovojo Smiltė Linkauskaitė su 20-ies metų arabu veislės žirgu Alūnu.

Antras konkūras – dviejų fazių – vyko itin įnirtingai ir tik po paskutinių dalyvių pasirodymų paaiškėjo nugalėtojai.Trečią vietą užėmė Viktoras Pocius iš Rietavo su žirgu Kvadratu. Antra vieta džiaugėsi Rima Nausėdienė iš Kintų su nuosavu 10-ies metų žirgu Libela. Pirmąją vietą iškovojo Šiūparių atstovė Rita Mažonienė su taip pat nuosavu žirgu Libretu.

Norint tapti čempionu trečiajame konkūre – didėjančio sunkumo su Jokeriu, raiteliai turėjo įveikti kliūtis iki 100 cm. Trečia vieta atiteko Tadui Šeškui su žirgu Gintarėliu (žirgynas „Zigmo žirgai“, Palanga). Antra vieta – Ritai Mažonienei su Libretu. Pirmosios vietos taurė iškeliavo į Priekulę – ją pelnė Eglė Morenaitė su žirgu Vulkanu.

„Joninių taurės“ rungtyje dėl UAB „Disineda group“ įsteigtų prizų varžėsi net 19 dalyvių. Trečia vieta atiteko Justui Gabaliui iš Priekulės su Casander. Antrą vietą užėmė Valdas Urbonas su jaunuoju Velvet (Lankupiai). Čempionu tapo Tadas Šeškas su Abu Dabi (žirgynas „Zigmo žirgai“), kuris „Disineda group“ įsteigtą taurę išsivežė į Palangą.

 Organizatoriai džiaugėsi, kad susirinko gausus būrys dalyvių. Taip pat dėkojo rėmėjams, dėl kurių varžybos buvo gana aukšto lygio.

Pagrindinis rėmėjas – UAB „Disineda group“. Apdovanojimus įsteigė Klaipėdos rajono sporto centras ir UAB „Eurobiuras“, visus dalyvius vaišino UAB „Traškuva“. Informacinis rėmėjas – naujienų portalas „Mano Gargždai“.

Organizatoriai juokavo, kad, atsiradus rėmėjams, suorganizuotų ir „Karaliaus Mindaugo taurės“ varžybas.

 

Varžybų akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 348 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,