Mano Gargždai



Šiandien – Taurės aštuntfinalis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį 18 valandą Gargždų miesto stadione LFF Taurės aštuntfinalyje „Banga“ susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“.

 

VARŽOVAI. Taurės aštuntfinalio burtai į vieną porą suvedė dvi I lygos ekipas. Prieš šį savaitgalį „Nevėžis“ buvo trečioje vietoje ir turėjo 35 taškus, o „Banga“ – šeštoje su 31 tašku. Komandos šiemet tarpusavyje jau žaidė vienerias rungtynes. Birželio 3 dieną Gargžduose vykusi dvikova baigėsi lygiosiomis 2:2, nors „Banga“ du kartus pirmavo.

Praėjusį savaitgalį po pertraukos atsinaujinusiose I lygos pirmenybėse „Banga“ namie 6:2 įveikė „Kražantę“, o „Nevėžis“ Telšiuose po atkaklios kovos 2:1 privertė pasiduoti „Džiugą“.

 

TAURĖ. Naujo formato Taurės turnyre tiek gargždiškiai, tiek kėdainiečiai startavo nuo antrojo etapo. „Banga“ Ukmergėje 3:1 įveikė SFL žaidžiantį „Spartaką“, o „Nevėžis“ namuose 3:0 nugalėjo taip pat I lygoje žaidžiantį „Kauną“. Trečiajame etape „Banga“ Radviliškyje 3:2 palaužė „Lokomotyvą“, o kėdainiečiai sukūrė vieną didesnių šio Taurės turnyro staigmenų – Kėdainiuose iš turnyro eliminavo A lygoje rungtyniaujantį Utenos „Utenį“ (2:0).

 

ĮDOMU. Gargždų ir Kėdainių ekipos nuo 1990 metų tik vieną kartą susitiko Taurės turnyre. Tai vyko taip pat Gargžduose, taip pat aštuntfinalyje. 2010 metų spalio 2 dieną tuo metu A lygoje žaidusi „Banga“ tik po pratęsimo 3:2 įveikė I lygos atstovą „Nevėžį“.

 

REGLAMENTAS. Jei pagrindinis rungtynių laikas baigsis lygiosiomis, bus žaidžiamas pratęsimas (du kėliniai po 15 minučių). Jei ir tada nugalėtojas nepaaiškės, bus mušami vienuolikos metrų baudiniai.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 590 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,