Mano Gargždai



Pristato edukacinę interneto svetainę apie energetiką

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Svetainė skirta gerinti vartotojų žinias energetikos srityje. Svetainė skirta gerinti vartotojų žinias energetikos srityje.

    Nuo šiol energetikos ir geriamojo vandens tiekimo bei nuotekų tvarkymo paslaugų vartotojai visą reikalingą informaciją ras naujoje interneto svetainėje www.energetikosabc.lt.

 

    Tai Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos iniciatyva pristatomas edukacinis projektas, skirtas gerinti vartotojų žinias energetikos srityje.

    Kuriant šią svetainę bei rengiant jos turinį, visų pirma, buvo orientuojamasi į tą vartotoją, kuris neturi specifinių žinių, bet nori suprasti kas, kaip ir kodėl. Pavyzdžiui, tik žinodamas, kaip cirkuliuoja šilumos energija daugiabutyje, vartotojas supras, kodėl reikia mokėti ir už bendrojo naudojimo patalpų šildymą, arba pasirinks nepriklausomą elektros energijos tiekėją, taip pasinaudodamas savo teise įsigyti elektrą palankiausia kaina.

    Interneto svetainėje www.energetikosabc.lt informacija pateikiama struktūriškai ir nuosekliai, kad vartotojui būtų patogu naršyti, jis galėtų greitai ir lengvai rasti dominančius atsakymus. Nemažai medžiagos pateikiama panaudojant vizualines priemones – tiek grafinis esminių dalykų, procesų atvaizdavimas, tiek vaizdo klipai, kurie leidžia sudėtingus dalykus pateikti patrauklia ir lengvai įsisavinama forma.

    Vartotojų patogumui taip pat sudarytas pagrindinių energetikos terminų žodynėlis. Naujoje interneto svetainėje taip pat bus rengiamos įvairios vartotojų apklausos, pateikiami aktualūs dienos ar savaitės klausimai, o daugiausia žinantys vartotojai – skatinami prizais. Interneto svetainės www.energetikosabc.lt pristatymą žiūrėkite čia.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 160 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,