Mano Gargždai



Bibliotekoje bus apstu renginių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi J. Lankučio viešosios bibliotekos nuotr. Asociatyvi J. Lankučio viešosios bibliotekos nuotr.

    Kitą savaitę J. Lankučio viešoji biblioteka lankytojams pasiūlys gausybę veiklų.

 

    Rugsėjo 19 d., pirmadienį, 15 val. J. Lankučio viešosios bibliotekos skaitykloje vyks paskaita „5 vaikų auginimo principai". Tiesioginę transliaciją bus galima stebėti ir internetu.

 

    Rugsėjo 21 d., trečiadienį, 11 val. J. Lankučio viešosios bibliotekos skaitykloje Lietuvos kariuomenės specialistai skaitys pranešimus temomis:
    • Kova dėl širdžių ir protų. Propaganda ir priešiškos informacinės operacijos Lietuvoje. Naujos kartos kariniai iššūkiai. Priešiškų informacinių operacijų taikiniai ir tikslai Lietuvoje. Propagandos kanalų, priemonių, tipų ir technikų pavyzdžiai. Informacinio karo ir propagandos keliamos grėsmės valstybei. Kritinis mąstymas, medijų ir informacinis raštingumas. Pranešėjas: Tomas Čeponis, Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento Planavimo ir analizės skyriaus specialistas.
    • Istorija kaip informacinio karo ginklas. Kodėl ir kaip istorija naudojama informaciniuose karuose? Kokie Lietuvos istorijos etapai labiausiai pažeidžiami? Pranešėjas: Auksė Ūsienė, Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento Planavimo ir analizės skyriaus specialistė.

 

    Rugsėjo 22 d., ketvirtadienį, 17 val. J. Lankučio viešosios bibliotekos renginių salėje organizuojamas poezijos vakaras su Dariumi Rekiu.

 

    Renginių plakatai – galerijoje:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 458 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,