Mano Gargždai



Knyga, išmokiusi valdyti finansus

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Knygos viršelis. Knygos viršelis.

    Kasdien tiesiogiai ir netiesiogiai tenka susidurti su žmonėmis, kurie kaltina aplinką. Valstybė bloga, nes nieko neduoda, žmonės melagiai, apgavikai, dviveidžiai, siekiantys pasinaudoti Tavimi. Daugybė žmonių emigravo ir vis dar emigruoja ieškodami geresnio gyvenimo, garsiai teigdami, kad Lietuvoje maži atlyginimai, pašalpos. Tokia situacija mane neramino, todėl paklausiau pats savęs: argi ne pats žmogus susikuria problemą dėl savo ne kompetencijos, neturėjimo pakankamai informacijos?


    Argi ne paprasčiau bėgti nuo problemos nei ją spręsti? Nutariau spręsti. Ėmiausi veiksmų ir pradėjau ieškoti atsakymų knygose. Nesuklydau. Knyga „Turtingiausias Babilono žmogus" man davė receptą, kaip teisingai valdyti savo finansus, kad nereikėtų kaltinti valstybės ir aplinkos, kuri nieko Tau neduoda, kasdienės praktikos pavyzdžiais įrodė, kad dažniausiai Tu pats esi kaltas, o ne Tave apgavo, nes nemokėjai pasirinkti išmanančio ir kompetentingo žmogaus teisingam patarimui gauti. Knygoje tūnanti išmintis leidžia paneigti nelaimingų žmonių įsitikinimą, kad už Lietuvos ribų rasiu geresnį gyvenimą, nes jeigu nemokėsi elgtis ir teisingai valdyti savo finansų, nei didesnis, nei mažesnis turimas kiekis nepadarys Tavo gyvenimo geresniu.
    Šiandien, XXI amžiuje, informacijos amžiuje, žmonės nesugeba surasti teisingos informacijos, kuri išspręstų ne vieną problemą. Knygose tūno ta išmintis, atsakymai. Aš – radau. Tau netgi nebereikia ieškoti, pasiimk!

 

Norite pasidalinti įžvalgomis apie savo perskaitytą knygą? Atsiliepimus siųskite el.paštu info@mano-gargzdai.lt ir jie bus publikuojami rubrikoje „Dalinuosi“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,