Mano Gargždai



Klaipėdos rajone jau balsavo per 500 rinkėjų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Simos Ulvikienės nuotrauka. Simos Ulvikienės nuotrauka.

Spalio 19-ąją, trečiadienį, Lietuvoje prasidėjo išankstinis balsavimas Seimo rinkimų antrajame ture. Balsuoti skuba ir Klaipėdos rajono gyventojai.

 

Rinkėjai, kurie rinkimų dieną negalės atvykti į rinkimų apylinkę, turi teisę balsuoti iš anksto bet kurios savivaldybės administracijos pastate. Šiandien tai dar galima padaryti iki 20 val.

Klaipėdos rajone norintieji pareikšti savo politinę valią iš anksto laukiami Savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus salėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai).

Gargždų apygardos Nr. 31 rinkimų komisijos pirmininkas Zigmas Bitinas tvirtino, kad nedidelių techninių nesklandumų vakar neišvengta – apie 20 min. neveikė programa.

„Šiandien viskas veikia sklandžiai“, – teigė Z.Bitinas.

Komisijos pirmininkas informavo, kad vakar balsuoti atėjo 309 rinkėjai, iš jų 40 buvo iš kitų apylinkių. Šiandien iki 14 val. atvyko 209 rinkėjai.

Primename, kad pirmajame Seimo rinkimų ture, pirmąją išankstinio balsavimo dieną, balsuoti atvyko 298 žmonės, antrąją – 449. Iš viso – 747.

 

Pakartotinis balsavimas namuose vyks spalio 21 ir 22 dienomis, balsavimas specialiuose paštuose – spalio 19-21 dienomis, nuo 8 iki 20 val. Būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Spalio 23 d., sekmadienį, nuo 7 iki 20 val., vyks pakartotinis Seimo rinkimų balsavimas. Šio balsavimo metu 68 vienmandatėse rinkimų apygardose bus renkami Seimo nariai, kuriuose dalyvaus po du kandidatus kiekvienoje rinkimų apygardoje, kurie spalio 9 d. surinko daugiausia balsų.

Balsuojant rinkimų dieną būtina su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Rinkėjo kortelė nėra privaloma.

Gargždų vienmandatėje apygardoje dėl Seimo nario mandato varžosi save kandidatu iškėlęs „tvarkietis" Petras Gražulis ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Bronius Markauskas.

 

Simos Ulvikienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 118 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,