Mano Gargždai



Prasidėjo Seimo rinkimų pakartotinis balsavimas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šiandien, spalio 23 d., rinkimų apylinkėse nuo 7 iki 20 val. vyksta Seimo rinkimų pakartotinis balsavimas. Renkami 68 Seimo nariai vienmandatėse apygardose. Rinkėjas gali balsuoti savo rinkimų apylinkėje arba kitoje savo apygardos rinkimų apylinkėje. Balsuojant rinkimų dieną būtina su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Rinkėjo kortelė nėra privaloma.

 

Šiandienos Seimo rinkimų metu visos 1922 rinkimų apylinkės dirba sėkmingai. Spalio 23 d. 10 val. duomenimis šiandien balsuoti atvyko ir VRK sistemoje pažymėti kaip balsavę – 3,44 proc. rinkėjų. Su 5,99 proc. išankstinio balsavimo duomenimis pakartotinio balsavimo metu savo valią jau yra pareiškę 9,42 proc. rinkėjų.

Gargždų vienmandatėje apygardoje dėl Seimo nario mandato varžosi save kandidatu iškėlęs „tvarkietis" Petras Gražulis ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Bronius Markauskas.

Gargždų rinkimų apygardoje 12 val. duomenimis iš viso jau yra balsavę 16,54 proc. rinkėjų. Iš jų – 6,47 proc. savo valią išreiškė išankstinio balsavimo metu.

Kas valandą atnaujintus duomenis galima stebėti VRK internetiniame puslapyje ČIA.

Nuo 20 val. užsidarius rinkimų apylinkėms bus pradėti teikti pirmieji rinkimų rezultatai, kartu su ambasadų ir konsulatų rezultatais, kuriuos galima rasti Vyriausios rinkimų komisijos puslapyje ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 137 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,