Mano Gargždai



Paroda „Pėdučių alėja“ atveria Gargždų muziejaus duris

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gargždų socialinių paslaugų centro nuotr. Gargždų socialinių paslaugų centro nuotr.

Spalio 25-oji – šventinė diena Gargždų socialinių paslaugų centre. Šiandien visą rudenį ruošti centro lankytojų darbeliai išvydo dienos šviesą jaukiose Gargždų krašto muziejaus ekspozicijų salėse.

 

„Parodai gyvūnėlių tema buvo itin smagu ruoštis, nes dažnas lankytojas namie turi augintinį, o neturintys – svajoja apie keturkojį pūkuotą ar plunksnuotą draugą. Būdami su jais visi patiriame daug smagių akimirkų, tai atsispindi ir lankytojų darbuose“ – taip parodą pristatė viena jos kuratorių Giedrė Montrimaitė.

Šios parodos darbai atlikti įvairiomis technikomis – piešimo, keramikos, vilnos vėlimo, siuvimo, siuvinėjimo. Fantaziją pasitelkė ne tik neįgalieji, tačiau ir jų užimtumo specialistės, lankytojus paskatinusios ieškoti neįprastų sprendimų, laisvai pasiduoti įkvėpimui.

„Pagrindinė parodos mintis gimė po vieno keturkojo apsilankymo. Šiandien jis – su mumis. Tai Kleopatra ir jos šeimininkė kaniterapeutė Loreta Jurkuvienė“, – bendrą darbelių idėją pristatė Gargždų socialinių paslaugų centro direktorė Viktorija Lygnugarienė.

Šventės metu skambėjo centro lankytojų dainos ir jautrūs pasveikinti atėjusiųjų žodžiai.

„Artėja šv. Kalėdos. O žinote, socialiniai darbuotojai – tarsi Kalėdos kiekvieną dieną. Dėkojame jums už tai“, – sveikinimų maratoną užbaigė rajono savivaldybės tarybos narė Audronė Balnionienė.

Visi, nespėję išsakyti savo sveikinimų, gražius žodžius rašė kartu kurdami palinkėjimų avytę.

Paroda veiks iki lapkričio vidurio, tad kviečiame apsilankyti.

 

Gargždų socialinių paslaugų centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 387 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,