Mano Gargždai



Vėžaitiškių širdyse – gerumo pliūpsnis (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Vėžaičiuose įvyko antroji „Pyragų diena“. Sandros Vaičienės nuotr. Vėžaičiuose įvyko antroji „Pyragų diena“. Sandros Vaičienės nuotr.

Penktadienį į antrąją labdaringą akciją „Pyragų diena“ susirinkę vėžaitiškiai ir miestelio svečiai pademonstravo, kad jų širdyse telpa neišmatuojami klodai gerumo ir kad jie neabejingi kitų bėdoms – renginio metu aukojo ypač dosniai.

 

Į „Pyragų dieną“ akcijos dalyviai skubėjo nešini pyragais ir kitais skanėstais, už kurių gabalėlį buvo prašoma paaukoti tiek, kiek kas gali.

Šiemet aukos buvo renkamos 9 mėnesių vėžaitiškiui, kuris serga įgimta miopatija. Pinigai reikalingi vaiko reabilitaciniam gydymui.

Visuomeninės organizacijos „Vėžaičių bendruomenė“ pirmininkas Vidmantas Gedvilas portalui mano-gargzdai.lt sakė, kad į renginį atskubėjo apie 50 dalyvių.

Pasak jo, akcija puikiai pavyko – gyventojai, darželis, mokykla, seniūnija ir kitos organizacijos paaukojo net 807 eurus.

V.Gedvilas tvirtino, kad vaiko, kuriam buvo renkamos lėšos, šeima nesitikėjo, jog bus surinkta tokia pinigų suma.

„Visiems dėkojo su ašaromis akyse“, – prisiminė bendruomenės pirmininkas.

Vakaro metu susirinkusiuosius savo pasirodymais džiugino Vėžaičiuose užaugęs aktorius, atlikėjas ir muzikos kūrėjas Simas Buziliauskas.

 

„Pyragų dienos“ Vėžaičiuose akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 388 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,