Mano Gargždai



Sendvario seniūnijoje visi bus matomi kelyje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sendvario seniūnijos nuotr. Sendvario seniūnijos nuotr.

Sendvario seniūnijos seniūnės Loretos Kuprienės iniciatyva, bendradarbiaujant su Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos ir  VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ Kelių priežiūros ir saugaus eismo skyriaus vyresniojo specialisto Gintaro Ramanausko bei Klaipėdos rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio vyresniąja  patrule Lina Gedrimiene, lapkričio 2 d. vyko akcija Sendvario seniūnijos gyventojams „Būk matomas kelyje“.

 

Jos metu Gindulių bei Mazūriškės gyvenviečių prieigose buvo dalijami atšvaitai, šviesą atspindinčios liemenės, vaikams dovanojami šviesą atspindintys žaisliukai, iš viso išdalinta daugiau kaip pusė šimto priemonių.

Tikimės, kad ši akcija padės apsaugoti gyventojus nuo skaudžių eismo įvykių, bus geriau matomi kelyje. Ši priemonė yra ir mokomoji, vis primenama eismo dalyviams, kad su rudeniu ateina ir tamsus paros metas, kurio metu be atšvaito pėstieji ir dviratininkai yra blogai matomi kelyje.

Pastebėjome, jog daugelis pėsčiųjų jau turi atšvaitus, vadinasi, mūsų pastangos nenueina veltui. Akcijoje dalyvavo ir seniūnės pavaduotojas Robertas Gailius. Ši akcija seniūnijoje yra tradicinė, organizuojama kasmet.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,