Mano Gargždai



Klaipėdos rajono smulkioms ir vidutinėms įmonėms – galimybė gauti finansavimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės Strateginio planavimo ir investicijų skyrius Klaipėdos rajono smulkiųjų ir vidutinių įmonių atstovams primena, kad iki lapkričio 24 d. (imtinai) Jūs galite gauti dalinį patirtų išlaidų finansavimą iš Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos įgyvendinamos Klaipėdos rajono smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programos, kurios tikslas – skatinti gyventojų verslumą bei smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą taip prisidedant prie nedarbo mažinimo bei užimtumo didinimo Klaipėdos rajone.

 

Reikalingus pateikti dokumentus bei detalesnę informaciją, kokios išlaidos yra finansuojamos, rasite programos nuostatuose, kurie skelbiami Klaipėdos rajono savivaldybės internetinėje svetainėje www.klaipedos-r.lt (Verslui/Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programa).

Pagal Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos patvirtintus Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programos nuostatus, programai skirtomis lėšomis gali būti kompensuojamos įmonės, patenkančios į smulkiojo ir vidutinio verslo kategoriją, įregistravimo, dalyvavimo parodose, konferencijose, mokymuose, įrangos ir darbo priemonių įsigijimo bei kt. išlaidos.

2015 m. dalinį finansavimą gavo 9 Klaipėdos rajono įmonės, 2014 m. – 4 įmonės. Atkreipiame dėmesį, kad šiais metais vienam pareiškėjui galima skirti maksimali suma 1600 Eur.

Užpildytas paraiškas prašome pristatyti į Klaipėdos rajono savivaldybės Strateginio planavimo ir investicijų skyrių (Klaipėdos g. 2, Gargždai, 304 kabinetas). Kilus klausimams dėl dokumentų pildymo, prašome skambinti telefonu (8 46) 45 20 62.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 353 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,