Mano Gargždai



Atidaryta Aistės Mažonaitės fotografijų paroda „Gyvenimas miške“

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Aistė Mažonaitė. Organizatorių nuotr. Aistė Mažonaitė. Organizatorių nuotr.

Lapkričio 18 d. Vėžaičių kultūros centro Lapių skyriuje vyko Aistės Mažonaitės fotografijų parodos „Gyvenimas miške“ atidarymas.

 

Fotografijų autorė šia veikla užsiima jau septynerius metus. Taip pat ji yra miškininkystės magistrantūros studijų pirmo kurso studentė. Šią specialybę rinkosi ne atsitiktinai, nes ją susiejo su savo didžiausia aistra – gamtos fotografija.

„Gamta man – lyg namai, kuriuose jaučiuosi sava, laisva. Ramybės pojūtis apima visą kūną, kai fotografuoju gamtoje, tarsi imu gyventi vienu ritmu su miško gyvūnais. Smagu tyrinėti jų elgesį, pėdsakus ir nuspėti, ką jie toliau darys“, – tvirtino Aistė, paklausus, kas jai yra gamta ir fotografija.

Parodos metu autorė nuosekliai papasakojo apie kiekvieną nuotrauką, kaip ją užfiksavo, kurioje vietoje, taip pat išdėstė patirtas emocijas.

Tikimės, kad Lapių skyriuje dažniau galėsime rengti parodas ir pabendrauti su jų autoriais. Norime priminti, kad A. Mažonaitės fotografijų parodą „Gyvenimas miške“ galite pamatyti darbo dienomis VKC Lapių skyriaus antrajame aukšte. Visų maloniai lauksime.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,