Mano Gargždai



Klaipėdos valstybinės kolegijos Socialinių mokslų fakultete – Vytauto Kašėtos tapybos darbų paroda

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr. Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Šiais mokslo metais Klaipėdos valstybinės kolegija ir Socialinių mokslų fakultetas švenčia garbingą 70- mečio jubiliejų. Visi vykstantys renginiai skirti šiai šventei paminėti. Renginių ciklas prasidėjo buvusio Žemės ūkio technikumo (iš kurio išaugo Klaipėdos valstybinė kolegija ir jos Socialinių mokslų fakultetas) absolvento, vėliau to paties Technikumo dėstytojo Vytauto Kašėtos tapybos darbų pristatymu.

 

Kolegijos direktorė Gražina Markvaldienė pasveikino SMF bendruomenę, susirinkusią į parodos atidarymą, pasidžiaugė didžiausios Vakarų Lietuvoje Klaipėdos valstybinės kolegijos istorija, gausia įdomių įvykių ir faktų, kai prie buvusios Klaipėdos žemės ūkio mokyklos buvo jungiamos kitos garsios savo istorija ir praeitimi, naujomis studijų programomis aukštesniosios mokyklos ir technikumai.

SMF dekanė Asta Pancerovienė palinkėjo visiems susirinkusiems aktyviai dalyvauti visuose vykstančiuose renginiuose, skirtuose paminėti gražų Kolegijos ir Socialinių mokslų fakulteto 70-ąjį jubiliejų, nes mokslo metų gale, pavasarį, visus renginius pabaigsime viktorina „Iš Kolegijos istorijos“. Visą informaciją apie kolegijos ir SMF fakulteto istoriją sužinosite renginiuose, stenduose, pristatymuose. Aktyviai dalyvaukite, skaitykite, domėkitės, kad galėtumėte dalyvauti baigiamojoje renginių ciklo šventėje kaip savo kolegijos, fakulteto istorijos žinovai, renginių dalyviai, viktorinos nugalėtojai.

Dėstytoja Nijolė Bytautienė pasidalino prisiminimais apie buvusį kolegą, reiklų ir pareigingą dėstytoją Vytautą Kašėtą, priminė jo meilę gamtai, pomėgį medžioti ir žvejoti, gebėjimą drožinėti iš medžio, gaminti suvenyrus. Tapyti Vytautas pradėjo tik po 2012 metų. Per ketverius metus gimė didžiulė gausybė tapybos darbų, atskleidžiančių nepaprastą pajūrio gamtos grožį, audringos ir ramios Baltijos jūros bangų ošimą, miško grožį.

Renginiai, skirti paminėti Klaipėdos valstybinės kolegijos ir jos SMF 70-ąjį jubiliejų, prasidėjo. Būkime aktyvūs visų šiai šventei skirtų renginių dalyviai, domėkimės kolegijos istoriją ir visi būkime kolegijos naujos istorijos kūrėjai.

 

kolegija

Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 464 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,