Mano Gargždai



Kviečia originaliai puošti eglutes

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotrauka. Asociatyvi Pixabay nuotrauka.

Siekiant skatinti bendruomeniškumą, Klaipėdos rajono savivaldybė visus aktyvius piliečius kviečia prisijungti prie Klaipėdos rajono savivaldybės inicijuojamos idėjos-konkurso „Papuošk eglutę originaliausiai“ įgyvendinimo.

 

Raginama bendruomenes, mokyklas, įstaigas, kaimynus, draugus puošti netoliese augančias eglutes savo rankomis sukurtomis, originaliomis puošmenomis. Šventiniu laikotarpiu aktyviausios seniūnijos, gražiausiai papuoštos eglutės bus apdovanotos smagiais prizais.

Pasak Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotojos Violetos Riaukienės, konkurso tikslas – bendrai kūrybai, kalėdinei bendrystei, savos aplinkos puošimui suvienyti mažas ir dideles bendruomenes.

„Raginame, kad ruošiantis didžiausioms žiemos šventėms, bendraminčiai susitiktų bendrystei ir kalėdinei dvasiai puoselėti. Klaipėdos rajono bendruomenės puošti savo aplinką, dalintis idėjomis, bendrauti yra įpratusios ir be paraginimų, tačiau esu įsitikinusi, kad kvietimas dalyvauti konkurse suvienys dar daugiau žmonių. Viliuosi, kad ir šiemet Klaipėdos rajone liks mažai nepadabintų eglių, o originalūs puošybos sprendimai nustebins visus“, − sakė vicemerė V. Riaukienė.

Konkurse bus vertinamos natūraliai, originaliai, puošmenomis iš ekologiškų ir kitų netikėtų medžiagų puoštos eglutės, rankų darbo žaislai. Prieš Kalėdas raginama dabinti gyvas kiemuose, skveruose, aikštėse, parkuose, miestuose ir kaimuose augančias eglutes. Šiemet raginama puošti ne tik gyvas augančias eglutes, bet ir sukurtas iš netikėtų medžiagų.

Prie akcijos-konkurso prisijungę dalyviai turėtų registruotis savivaldybės elektroniniu paštu . Privalu nurodyti papuoštos eglės vietą, seniūniją, kontaktus ir pridėti fotografiją. Informacija telefonu (8 46) 45 25 45.

Šventiniu laikotarpiu originaliausios eglutės bei puošmenų kūrėjai ir aktyviausia seniūnija bus apdovanoti prizais.

Konkurso eglučių vertinimo kriterijai: natūralumas, originalumas, meniškumas, medžiagiškumas ekologijos aspektu, netikėtumas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 235 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,