Mano Gargždai



Kvietiniuose – jaukus advento vakaras (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kvietiniuose renginiu pasitiktas advento laikotarpis. S.Ulvikienės nuotr. Kvietiniuose renginiu pasitiktas advento laikotarpis. S.Ulvikienės nuotr.

Lapkričio 25-osios vakaras Kvietinių bendruomenės namuose alsavo bendryste, gerumu ir artėjančių švenčių laukimu.

 

Kaip pasakojo viena renginio organizatorių Reda Paulikienė, vakarą sudarė dvi dalys. Pirmojoje buvo užbaigtas Kvietinių bendruomenės centro projektas „Kvietinių gyventojų užimtumo ir saviugdos didinimas“.

Projektines veiklas ir renginių ciklą  pristatė Kvietinių bendruomenės centro pirmininkas Rolandas Bernotas. Taip pat Žolinčių akademijos prezidentė, knygų autorė Danutė Kunčienė pasidalino ypač vertinga ir įdomia informacija apie adventinius valgius.

Antroji renginio dalis – „Pasitinkant adventą“ – muzikinė, apipinta liaudies dainomis ir šokiais. Vakarą pašmaikštaudamos vedė kolegės: Gargždų kultūros centro Kvietinių skyriaus meno vadovė Regina Jokubaitytė ir renginių organizatorė Reda Paulikienė. Koncertavo du folkloro ansambliai: „Verdainė“ iš Šilutės ir Gargždų kultūros centro Kvietinių skyriaus „Kvėitys“ (vad. Regina Jokubaitytė).

„Viskas pavyko, kaip suplanuota. Šventės dalyviai džiaugėsi galimybe pabūti kartu, išgirsti įdomią paskaitą, paskanauti žolinčių pagamintą advento patiekalą – linų sėmenų užtepėlę“, – įspūdžiais dalinosi R.Paulikienė.

Šventinį vakarą organizavo Kvietinių bendruomenės centras ir Gargždų kultūros centro Kvietinių skyrius.

Renginio rėmėjai: Socialinės apsaugos ir darbo ministerija ir Klaipėdos rajono savivaldybė. Informaciniai rėmėjai: Klaipėdos rajono laikraštis „Banga“, naujienų portalas „Mano Gargždai“.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 163 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,