Mano Gargždai



Šakiuose – puikus Gargždų sporto mokyklos rankų lenkikų startas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Gruodžio 3 dieną Šakiuose vyko Tarptautinis rankų lenkimo turnyras.

 

Turnyre sportininkų iš kaimyninių šalių nesulaukta, tačiau Lietuvos rankų lenkimo komandų susirinko visai nemažai. Dalyvavo apie šimtą sportininkų iš Klaipėdos, Mažeikių, Kuršėnų, Kauno, Gargždų, Šilutės ir kitų miestų.

Kovojama buvo merginų ir vaikinų iki 21 m. ir suaugusiųjų grupėse.

Tarp jaunimo staigmeną pateikė Gabija Genčaitė, kuri, pati sverdama visu dešimt kilogramų mažiau, kovodama svorio kategorijoje iki 60 kg, įveikė savo komandos draugę Skaistę Jomontaitę. Gabija drąsiai kovoja ne savo svorio kategorijose, nes rimtai sportuoja ir ruošiasi 2017 metų Europos rankų lenkimo čempionatui.

Jaunimo grupėje (iki 60 kg dešine ranka) Gabija Genčaitė užėmė antrąją vietą, Skaistė – trečiąją. Kaire ranka svorio kategorijoje iki 60 kg Skaistė, dėdama visas pastangas ir pralošusi tik varžovei iš Mažeikių, užtikrintai kilo ant antros vietos pakylos laiptelio, o jos komandos draugė Karolina Kuisytė užėmė trečiąją vietą.

Svorio kategorijoje virš 60 kg ir kaire, ir dešine rankomis Edita Bendikaitė iškovojo sidabro medalius, Rūta Jančauskaitė užėmė trečiąją vietą (kaire ranka).

Justas Vasiliauskas, ne itin sėkmingai susiklosčius burtams, jaunimo grupėje neužėmė prizinės vietos, tačiau nenusiminė ir sudalyvavo dar ir suaugusiųjų grupėje iki 70 kg. Justas užėmė trečiąją vietą dešine ranka.

Gargždų sporto mokyklos trenerė Inga Rimkuvienė moterų grupėje tapo čempionė ir kaire, ir dešine rankomis. Absoliučioje moterų svorio kategorijoje užėmė antrąją vietą.

Aistė Kėželytė užėmė trečiąsias vietas kaire ir dešine rankomis.

Komandai atstovavo ir puikiai pasirodė ir kiti sportininkai: Vita Rimkutė, Augustas Civinskas, Kornelijus Burba ir Kęstutis Želvys.

Sportininkai linki gražių artėjančių švenčių ir dėkoja Gargždų sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui už suteiktą galimybę nuvykti į turnyrą, taip pat Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriui Sigitui Karbauskui už paramą starto mokesčiui.

 

Dalyvių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 225 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,