Mano Gargždai



5 idėjos, kaip šventiškai papuošti namus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Šventinių dekoracijų gaminimas gali tapti smagiu visos šeimos užsiėmimu. Šventinių dekoracijų gaminimas gali tapti smagiu visos šeimos užsiėmimu.

Diena po dienos vis artėja didžiosios metų šventės. Nenuostabu, kad ima kirbėti mintys, kaip savo aplinką padaryti jaukesnę ir šventiškesnę. Siūlome išbandyti penkias nesunkiai pagaminamų dekoracijų idėjas.

 

Spalvingos eglutės.

eglutes

Šios žaismingos eglutės papuoš bet kurį kambarį. Joms pagaminti prireiks spalvotų siūlų ar virvelės, įvairių sagų, karštų klijų, žirklių, polietileno putų plėvelės (galima panaudoti ir tvirtesnį kartoną).

Iš polietileno putų plėvelės arba kartono suformuokite kūgį. Naudodami klijus, aplink jį priklijuokite pasirinktos spalvos siūlus. Viršūnėje prilipinkite iš siūlų pagamintą bumbulą (kaip pagaminti – žemiau esančioje nuotraukoje) arba improvizuokite – papuoškite ją kaspinu ar kita dekoracija. Ant eglutės priklijuokite skirtingų spalvų ir dydžių sagų.

Ypač gražiai atrodys kelios skirtingų dydžių eglutės.

pom-collage

 

Senių besmegenių girlianda.

girlianda

Namų langą ar kitą erdvę galima padabinti originalia Senių Besmegenių girlianda. Vienam Besmegeniui gaminti naudokite trijų skirtingų dydžių iš popieriaus iškirptus apskritimus. Perlenktus juos, klijuokite vienas prie kito. Kuo daugiau – tuo gražiau. Nepamirškite balto siūlo, ant kurio kabės Jūsų puošmenos. Sniego Senius pagražinkite atlasinių juostelių šalikėliais. Taip pat iš spalvoto popieriaus prikarpykite snaigių ir priklijuokite prie siūlo.

 

Užkonservuota šventinė nuotaika.

uzkonc

Puošiant namus, galima panaudoti pačius įvairiausius daiktus: stiklainius, taures, kitus indus. Į stiklainius pridėkite pasirinktų spalvų kalėdinių žaisliukų, apjuoskite savo kūrinį girlianda.

Arba į permatomus indus sudėkite šventinius saldainius, kaspinėlius ar kitką, kas Jums primena Kalėdas.

Išskirtine stalo puošmena gali tapti apverstos taurės. Jų apačioje – žaisliukai, o viršuje šilumą skleis uždegtos žvakės.

 

Dekoracijos iš atvirukų ir nuotraukų.

medisatvirukai

Sukaupėte šūsnį šventinių atvirukų? Juos taip pat galima panaudoti gražinant namus. Iš jų bei kitų karpinių galima suformuoti ir eglę, ir paveikslą ar kalėdinį vainiką. Svečių dėmesį prikaustys sukabintos šeimos nuotraukos.

 

Mandarinai ir puoš, ir kvepės.

mandarinai

Kokios šventės be mandarinų? Juos galima ne tik skanauti. Į mandarinus prismaigstykite gvazdikėlių, formuokite įvairius raštus. Vaisių žievę galite išpjaustyti. Tiesa, nenustebkite, nes žievė nuo gvazdikėlių po kelių dienų pradės tamsėti. Į pasirinktą indą sudėtų vaisių kompoziciją papildykite cinamono lazdelėmis. Bus ne tik gražu, bet ir kvapas stulbinantis.

Kita idėja – mandarinų žvakės. Pusiau įpjaukite vaisiaus žievę, ją nuimkite. Į vidų įdėkite žvakutę, išorę vėlgi papuoškite gvazdikėliais. Būkite atsargūs ir nepalikite žvakių be priežiūros.

 

hgtv.com, everydayfamily.com, etsy.com, ourhousenowahome.com, countryliving.com, babble.com, livedan330.com, goodhousekeeping.com, diana_itp9h.loveitsomuch.com, thecraftingchicks.com, inhabitat.com, homemadehomeideas.com, lifestyle.one nuotraukos.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 243 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,